YusufMirzaAnnesi 19 haftalık gebeyim. Ve 4 gündür doğum sancısı çekiyorum. Hastaneye gittim ama herhangi bi sorunun olmadığı ve açılmanında olmadığı söylendi. Yardımcı olun lütfen. 😟😢
Yzdygz YusufMirzaAnnesi gaz sancısı olabilir canım dikkat et oda bazen doğum sancısı gibi şiddetli olabiliyor
Mavilianne YusufMirzaAnnesi 35. Haftadayım ara da bir sancı geliyor ne olduğunu anlayamıyorum nasıl oluyor doğum sancısı ?
Gulfem07 19.haftada doğum sancısı mi olurmuş şaşırdım.Benim 20.hafta kaburga ağrısı beni mahvediyor zayıf hamile kaldım ondan diye düşünüyorum çok zor ya
YusufMirzaAnnesi Gulfem07 malesef Erken doğum veya düşüklede sonuçlanabiliyor böyle durumlar. Acile gittim gece dayanamayacak gibi olunca ama açılma yok deyip geçiştirdiler. Aynı durumu yaşayan olabilir yardım eder diye post açtım bende.
YusufMirzaAnnesi Mavilianne ara ara gelen ve arası uzun zaman olan sancılar yalancı sancılardır. Düzenli olarak 5 dk bir, 3 dk bir veya ardarda gelen sancıları gerçek doğum sancılarıdır
Zehralismail İdrar yollarında Enfeksiyon olabilir. Bende de altta sanki bieşy baskı yapıyordu. Enfeksiyon çıktı.
Gulfem07 YusufMirzaAnnesi Allah korusun Allah yardımcın olsun 🙄.Bilmediğim için hiç duymamistim da şaşırdım.Hamilelik gerçekten zormuş 20.haftadan sonra anlasiliyor
Mavilianne YusufMirzaAnnesi ama şöyle ki mesela benim bazen üstten geliyor sancı. Bazen de kasıklarımdan geliyor belli olmuyor yanı hiç 🙄 ikisi de aynı mı sayılıyor ?
YusufMirzaAnnesi Mavilianne muhtemelen yalancı sancı şuan seninki . İlerleyen zamanlarda gerçek sancısı farkedersin diye düşünüyorum.
Mavilianne YusufMirzaAnnesi girdi mi bilmiyorum canım ama bu baskılardan dolayı sanırım girmiş bakalım 1 hafta sonra öğrenicez 😌