Cigdemmcey Ağzımın içinde pamukçuk diye birsey çıkmış daha önce hiç yaşamamıştım böyle birsey çok zorlanıyorum yemek yiyemiyorum bunun çözümünü bilen var mı acaba ?
seymakumatarnsf Cigdemmcey Merhaba 😊Bol tuzlu su ile gargarayı öneririm. Bir süre acıtacak ama çok iyi gelecek😊
[silindi] Cigdemmcey kesinlikle tuzlu suyla gargara 👌🏻 çok feci yakıyor acıtıyor ama sürekli çekeceğine bir anlık acı çekip kurtuluyorsun 😊
Hilal_celik54 Cigdemmcey pamuğu ıslat karbonata batır ve bastıra bastıra ağzının her tarafını sil kanasın resmen ondan sonra biseyin kalmaz
Cigdemmcey seymakumatarnsf gerçekten mi inanılmaz kötü birsey cıldırıcam acıdan birsey yiyip içemiyorum sinirlerim bozuldu iyice
Atnb Canım emzirme döneminde bebeğinde de olacak yarım çay bardağı kaynatıp ılıttığın suya bir çay kaşığı kadar karbonat koyup temiz bir beze batırıp dilini temizle aynı işlemi bebeğinde olduğu zaman da yaparsın zaten aynı şeyi doktorlar da tavsiye edecek
seymakumatarnsf Cigdemmcey Ben ağız ve diş sağlığı mezunuyum. İlaca başvurmamak lazım ilk başta. Tuzlu su biraz yakar ama çok iyi gelir😊😊
Cigdemmcey seymakumatarnsf teşekkür ederim canım ilk defa başıma geliyor eşimde hemen hastaneye gidelim moduna giriyor gitsek bile birsey yapamiyorlar