Ozgemetin2015 Merhaba kızlar kafama takılan bişeyi sormak istiyorum 😔 dün iş yerinde hamile olduğumu bilmeyen bi arkadaşım sen kilo mu aldın deyip karnımı sıktı 😔 o an biraz canım yandı ama sonra geçti doktora da yeni gittim ama kafama takıldı bişey olmuş mudur basına gelen var mı ? 16. Haftadayım bu Arada
[silindi] Ozgemetin2015 içindeki su bebeği korur Allah’ın izni ile bir şey olmaz Canım içini ferah tut 🙏🏻🙏🏻
Srnkrbrn Ozgemetin2015 yok cnm korkutma kendini bişeyolmaz allahın izniyle kanaman agrında yoksa eger hiç bir problem yoktur bence ama hiç içine snmiyorsa ara doktorunu
Sinem0070 Allah Aşkına bebek onu Koruyan Su içinde kesesinde öyle bir sıkmayla birsey olmaz bukadar abartmayın herşeyi gerçekten
Zeynepzeze Bebeğin de yanağını sıkmıştır o zaman 🤦♀️🤦♀️ Gerçekten bu soruları sorarken hamileliğe dair hiç mi bir bilginiz yok. Nerde, ne şekilde büyüyor bebek diye.
Ozgemetin2015 Soruyu sormamın nedeni bilgim olmaması değil içimi rahatlatamam. Belki içimi rahatlatacak bişeyler duyarım diye. İlk hamileliğim herşeyden korkuyorum hamilelik psikolojisiyle normaldir herhalde Diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için🌸