Fgaslan Evet hanımlar inşallah Rabbim herkese evladını sağ sağlim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip eder.. Bugün hepiniz dualarımdaydınız 🤲 Neyse çok uzatmadan başlıyım doğum hikayemi anlatmaya . En son ayın 2sinde kontrole geldim çatı muayenesi yapıldı doktorum rahim ağzının kapalı olduğunu bu gidişle en geç çarşambaya kadar bekliceğini o güne kadar gelmezse sezaryen için saat verdi evraklar yapıldı imzalar atıldı anestezide işlemler tamamlandı tek kalan çarşamba günü gelip yatış yapmaktı.. Hastaneden çıktığımda içimde kötü bir his ve tek düşüncem ben normal doğurabilirim düşüncesiydi. Ne yapsam ne etsem bilmiyordum aklıma hurma geldi hurmayı kaynatıp onun suyunu içtim ve internette eşinizle ilişki yaşayın yazıyordu eşim bi o kadar korksada gece ilişkiyi yaşadıktan sonra biraz sancım gelir gibi oldu aldırış etmedim uyudum sabah 8.30ta kalktım bişey aktığını hissedip lavaboya gittim bir baktım nişanım gelmiş daha sonra biraz daha yattım ve saat 12de sancılarım 5 dakikada bire düşmüştü saat 2.30ta hastaneye geldim 3 santim açılmam vardı doktor yatış verdi işlemlerim yapılıp doğumhaneye alınmam saat 3ü geçti yanımda girerken kayınvaldem ve annem vardı Allah razı olsun onların içerde durmalarına izin verdiler ve o süreçten sonra nstye bağlanıp yatakta sancı çekmek biraz canımı yaksada hep dua ettim sancı geldikçe sadece annemin elini sıkıp allahtan sabır diledim.. saat 5te pilates topu verildi saat 6ya kadar onun üzerinde zıpladım sancı geldikçe tüm gücümle zıpladım zıpladım daha sonra çayala alıp muayene ettiler ıkınmam gerektiğini söyledi 2 ıkınmadan sonra kafasını gördüğünü söyleyip doktoruma haber verildi doktorum geldi 4 defada o zaman ıkındım ve sadece 5 ıkınmamda oğlum koynumdaydı.. Şimdi 9 saat önce doğum yapmış birisi olarak yazıyorum size oğlum yanımda uyuyor bende size güzel umutlar veriyorum ayağa kalkabiliyorum bebeğime bakabiliyorum size tavsiyem korkmayınkorkulcak bişey değil sadece inanın ve kendinize güvenin 😊💕
cansuuhakann Fgaslan hurmayı nasıl kaynattınız yani ? Kaç adet ? Ne kadar suya ? Duymamıştım da. Bende yapmak istiyorum
Fgaslan cansuuhakann 11 adet hurmayı cekirdeklerinden ayırıp ayırdığınız çekirdeklerle birlikte 1,5 su bardağı suda kaynatın 1 su bardağı için
Annesihamis Kbra986 Kucukannee adet sancısından daha keskin 2. Ye hamileyim normal doğum yaptım bana Süni sancı verdiler normal sancı ile farkı varmı bilemiyorum ama süni sancı çok keskin şiddetli 😩
Kucukannee Gerçekten bu sancılar insanların dedikleri gibi dayanilmayacak olan ölüm gibi bir sancı mı? Bende de son 15 gun ilk çocuk ne yaşayacağımı hiiic bilmiyorum inan 🤷🏻♀️
BuluttSecil Kucukannee inanın herkesin doğumu kendine has oluyor. Beni korkutan sancı değil ama doğumhane ortamı ve çatal dedikleri şey oldu. Ben normal yapamam. Kimisi canından can çıktığını söylüyor kimisi adet sancısı gibi diyor. Tamamen size bağlı yani. Kendinize güveniyorsanız deneyin elbette
Zumer Kucukannee Korkmayın . Onu kucağınıza aldığınız zaman sancıyı bile unutuyorsunuz . Hiç doğum yapmamış gibi oluyorsunuz
Kucukannee BuluttSecil ben zaten hayatım boyunca inanilmaz adet sancıları çektim hani öyle sancım oluyordu ki bayiliyodum tuvaletten topluyolardi beni😄🙈 hani acaba oyle bisey mi diyorum oyleyse kolay olur aliskinim ama ne yasayacagimi bilmemek gercekten zor
BuluttSecil Kucukannee insallah bir avazda kurtulursunuz. Benim tansiyon ve çatı problemim var. Denesek bile bebek çıkımda takılabilir dedi doktor ama yine de senin kararın dedi. Dikişli olmayı ve tansiyonun getirdiği riskleri göze almamak için spinale karar verdik. Allah herkesin yardımcısı olsun
Zumer Kucukannee Doğumda bayılmazsanız Allah öyle bir dirayet veriyor ki . Bebeği gördüğünüzde kuş oluyorsunuz hiç doğurmamış gibi . Bu sefer ona çabalıyorsunuz .
Nur_Nur Fgaslan maşallah ne güzel hikâyeniz Allah hayırlı ömürler versin yavrunuza yuvanızda huzuru daim kılsın
Kucukannee BuluttSecil benimki normal görünüyor ki buralarda çatı muayenesi, nst falan yapmıyorlar ( gurbetçiyim ya) yani durumumun tam olarak ne oldugunu bilmiyorum dogrusu ama insallah kolay olur ya