alew Tazeanneee1 Evet canım. Herhangi bir sıkıntı ağrı sancı yoksa 34. Haftada NST’ye başlıyorlar. İki hafta ara ile devam edip sonra haftada bir güne indiriyorlar.
Mskywalker 33+5 olduk ama ultrasona göre 34+5 🐒 2300 gr olmuş kızım. Biraz tombik olcak galiba. Tahmini doğum tarihi de on gün önceye çekildi. 13 ekim oldu 🤷🏻♀️ Ekimin 5inden sonra istediği zaman doğabilir dedi doktor 🤣
Yegino MelisApo61 36+1 ve geceleri bi sağa bi sola dönmekten uyuyamıyorum sıcaklar ve sık idrara çıkma bitirdi beni 😕
MelisApo61 Yegino valla ben sabahın 5,6 sına kadar uyuyamıyorum ondan snra bi uyuyorum sagolsun esim kızlar ilgikeniyor 1 e kadar ondan snra uyutup yanıma koyuyor oda işe gdyr bidaha 3,4 de kalkıyorum o saatker arasnda cişe dahi kalkmıyorum 😄😄😄
mf_ozturk alew benim hic bi sıkıntı yoktu ama 31 de nstye bagladi neden o kadar erken bagladi anlam veremedim. Iki haftada bir kontrole basladik son iki aya girildigi icin daha sık gorusucez dedi. Suanda 32+4 üz
Kerem_alyadua alew hayır canm ilki sezeryandı mecburen sezeryan olack ama gün vermedi hala 2 hafta sonra gidecm o zamn verir herhalde
Ahmeturas MelisApo61 saga yatamiyoruz sola yatamiyoruz uyusma yapiyor 🙈 sirt ustu yatamiyoruz bel agrisi yapioyor 👋🏼 Rabbim kolaylik vrsin insallah yuzduk yuzduk kuyruguna geldik cok sukur 🤗
alew Tazeanneee1 Ben muayene ücreti ödedikten sonra nst için de ayrıca 25 TL ödedim. Maalesef bazı hastaneler NST’ye ayrı ücret alıyor.
Asporcee A_S_K bendede enfeksiyon var canım benim ama benim kanda enfeksiyon 34 haftalık olduk bizde hersey normal şuan oğlum aşağıda döndü belli olmaz yani 🤗 inşallah normal olur seninde 🤲
A_S_K Asporcee O kadar çok normal doğum istiyorum ki nasip 😊 Tam sik bir şekilde makat duruşta yan falan olda kafası ağır basacak ama kafasını yerleşeceği yere poposunu yerleştirmiş gayet keyifli🤭☺️ benim idrar yollarında enfeksiyon, bıktım artık.
MelisApo61 Asporcee bnmki normalmolmaz ne yazıkki ilkim sezeryandı allahm hrseyn hyrlısını nasip etsn 🤲
Fidan_akduman Mide yanması bende çok yaşıyorum süt içinde rahatlıyorum 32+3 deyim. Sizin hastane çantanız hazırmı?
Mervemehr A_S_K canım senin hala dönmedi mi? En son makat gelişti benim yarın doktor randevum var sorcam döndü mü diye. 35+3 üm bugün. Konuştuktan sonra tekrar gidip öğrenme şansın oldu mu bebeğin pozisyonunu?😊
Miran-annesi1649 Beklenenan aynı 35+5 ve sabaha kadar lavaboya kalkıyorum ve sancı oluyor bazen uyku yok