Yasmin89 Arkadaşlar 2 gündür göbek deliğimin civarı ve kasığıma doğru yani göbeğimin alt kısmı inanılmaz ağrıyor. Aslında dururken sabit yatarken otururken bir ağrım yok ama en ufacık kıpırdanmamda başlıyor ağrı. Hele yürürken iş yaparken falan olan ağrıları saymıyorum bile. Bu akşam muayne olduğum özel hastanenin aciline gittik, benim doktorum yoktu başka bir nöbetci doktor vardı 1 dk sadece ultrasona baktı, açılma yok rahim güzel dedi gitti sadece bu. Adam o kadar soğuktu ki, ee neden olur bu ağrı ne yapmam lazım diyemedim bile 🤷🏼♀️Çıkarken ebeleri gördüm onlar biraz konuştu bana bol su iç dediler, zaten içiyorum ben bol su. Suyla alakalı bir durum değil ki bu... Kendi doktoruma randevum 8 gün sonraydı, artık tüm detayları ona sorucam. Ama o güne kadar sizlere sormak istedim, sanırım anladığım kadarıyla bebeğimin kafasını poposunu dayadığı yerler ağrıyor. Resmen gözümle görüyorum tam ağrayan yerim tümsek oluyor kafası orda resmen 😊 Böyle sancı veya kasılma gibi değil ağrılarım. Direk kas ağrısı gibi. Bi fikri olan, bu tarz durumlar yaşayan var mı acaba. İçimi biraz olsun rahatlatırsanız, olabilecek nedenleri söylerseniz çok sevinirim.
Duuyguum Yasmin89 anlattığın şey kasılmaya çok benziyor ama canm 25. Haftada o derece tümsek olacak şekilde bir hareketi olmaz bebeğin
Skn23 Yasmin89 göbek deliğim çevresinde Benimde oluyor ama bence çocuk pozisyonundan. Geriyor gibi oluyor orayı bendede aynı. Annem poposunu falan dayıyordur diyor 😂 25hafyayımm bende