fatimeisikli Son hafta iki defa tansiyon yüksekliği ve bebeğin hareketlerinde azalma olduğundan hastaneye başvurdum. Bu arada kontrollerim Aydın Adnan Menderes üniversitesinde sağlanıyordu. Pazartesi günü 40+0 da kontrolümde bebeğin kilosunun fazla olduğu ve tansiyonumun yüksek olduğunu çarı muyanesinde açılma olmadığı ve normal doğumun beklenemeyeceği söylendi fakat ne hikmetse boş yatak vs yokmuş beni başka bir hastaneye sevk ettiler...! Hayal kırıklığı ve korkuyla ağlamaya başladım... Enson eşimle Özel hastanede doğum yaptırma kararı aldık. Hastanedeki kontrol sonucunda da sezeryan ile acil doğum kararı alındı Ve dün saat 17:18 de oğlumu kucağıma aldım. Ağrı kesici alerjim olduğundan dolayı maalesef sadece 2 kere çok hafif bir ağrı kesici verdiler bu yüzden bayabi ağrım sancım oldu ve hala var. Ama şükür bugün evimize çıktık. Oğlumda bende gayet iyiyiz 🙂 Yavrusunu heyecanla kucağına almayı bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun...
Misskokulumm fatimeisikli Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza rabbim acısını göstermesin 😘😘