Sevim1507 Selam arkadaşlar 23 haftalık hamileyim. Bugün ayrıntılı ultrasonda dr. bebeğin suyunun az olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan ve tavsiyeleri olan varmıdır acaba.
azizeguneyy Sevim1507 bende yaşadım doktorum günde 3 lt su içmemi söyledi. bende her gün 3 lt kadar içiyorum. bebeğimin suyu eski haline döndü böyle devam ediyorum
37aysgl Sevim1507 bende aynı durumdayım 2 haftadır suyumu 3.5 litreye kadar çıkardım ve havuç suyu içtim yarında kontrolümüz var umarım işe yaramıştır 🙏🏻
Nil123 Sevim1507 Benim 32. Haftamdayken sınırda çıktı havuç suyu içtim 1 hafta hergün bir bardak ve bol su tükettim xaten tüketiyordum ama sonra düzeldi havuç suyumu düzeltti bilrmrm ama doktorum fazla a vitamininin iyi birşey olmadığını söyledi 🤔
irem01 Sevim1507 benim 32de suyu az demisti günde 3 litre su iç demişti içtiğim halde daha da azaldı 35 de günde 1 bardak havuç suyu iç dedi hem havuç suyu hemde 3 litre su içmeye devam ettim 36 da tekrar gittim ve düzelmişti çok şükür.
Zeynepzeze Yaşamadım ama burada gördüğüm kadarıyla havuç suyu artıyormuş bir araştır istersen. İnşaALLAH düzelir sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bp33 Günde 3 litre su iç, çok terlememeye çalış , havuç suyu iç ama çok olmamasına dikkat et ve son olarak armut ye. Benim de sınırdaydı şuan düzeldi çok şükür. İnşallah senin de hemen düzelir
Sevim1507 Bp33 evet bende suyu çok içiyorum. Ama bir okadarda terliyorum bide tam bacak araları çok terliyor ve günde 3 defa iç çamaşırı değiştiyorum 😔
37aysgl Sevim1507 normalde evde sıkın diyolar ama onun içinde çuvalla almamız gerekiyo organik ecotix diye marka var havuç suyu ondan aldım 2 günde tüketmeniz gerekiyo ama
Elifdddd Sevim1507 makine sıkacağı sıkıyorsunuz bazı yerlerde satılıyormuş bende kullanıyordum fazlası zarar dıte bıraktım ama yapıyorum yine
beyazguvercinim33 Sevim1507 havuç suyu içmelisin bide bolllll su bide soda duymuştum doktoruna danış mutlaka
Foto03 Sevim1507 havuç suyu canım benimde az denildi cumartesi günü o günden beri hergun içtim bugün kontrol vardı herşey iyi çıktı çok şükür