Dilek114674 5+3 iken ultrason da hiçbişe görünmedi vajinal ultrason da kese göründü bebek ve kalp arısı için 2 hafta sonra gel dedi doktor acaba böyle birşey yaşayan var mı bebek görünmeme gibi ilk gebeliğim çok korkuyorum
aaoksuzoglu Dilek114674 korkma canım benımde oyleydı 1 hafta sonra kalbının attıgını bıle gördük çok şükğr 🤲🏻☺️ O daha çok küçük kendını gösteremıyo toplu ıgne bası kadar korkma
azizeguneyy Dilek114674 korkulacak bir şey değil çok normal. aksi bir durum olmasın diye doktorlar heveslendirmez. hemen hamilesin demezler yani.
Azra_19 Dilek114674 çok yeni canım arkadaşımda aynı durumda ultrasondan bakmadı bile henüz göremeyiz diye bikaç hafta daha sabret☺️
Didemxy Dilek114674 2 hafta sonra falan tekrar git canim başlar kalp atışı benimde geç atmaya başladı 8. Haftada falan
Deletedmom2224 Dilek114674 gayet normal çok erken zamanlarda doktora gidiyoruz açıkçası meraktan o yüzden oluyor bu endişeler 😊 7. Haftada anca gözükür bebiş merak etmeyin
Skn23 Dilek114674 bekle canım daha çok erken yani . Kalp atışını gelince burda 9. Haftada kalp atışı duyan bile var yani .
Dilek114674 Ya çok korkuyorum ben zaten regl den 4 gün önce öğrendim gebeliği süreç dahada uzadı benim için ve gittiğimde direk yuzume kimyasal gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra çağırdı gittim ve ultrasondan baktı hoşuma gitmedi dış gebelik dedi alttan bakınca keseyi gördü birde sağlık ocağında yapılan testlerim problemli çıktı sonra özelde yaptım aynı testleri normal çıktı açıkçası bu 2 hafta içerisinde herşeyi yaşadım ve yıprandım suandada o yüzden bu kadar korkuyorum
Smraozn12 Dilek114674 erken cnm daha bnde 5+5de gttm tek kese gorundu 10 gün sonra gttim hem bebişimi gördm hem kalp atısını duydum 🥰
Dilek114674 Smraozn12 Ya ne bileyim canm doktorlar biraz bam bam konuşuyorlar bizde eşimle çok istedik korkuyoruz o yüzden
Elifcayyy Dilek114674 canım bında korkulacak hiç birşey yok ilk kese oluşur sonra bebiş kendini gösterir. Benim 8.haftada bebek ve kalp atışını duymuştum 🙏🏼 Sen kendine dikkat et ve doktorunun dediği tarihe kadar sabırla stres fln yapmadan bekle 🥰