Esarikay 123sedaS canım adet döngün kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ağustosun 31 inde regl olman gerektiğini düşünürsek düz hesap, 3 gün gecikmen var😊 bı test yap bence😊 inşallah hamilesindir😊
Tugbardm Tugbardm bence yarın kan testi verip yada sabah idrarıyla öğrenebilirsin ben adetimden bir gün önce öğrendim
123sedaS Tugbardm bnde sabah idrarı ile yapım ozaman bakalım nolck eger hamileysem 4. Hafta 6 günlük die hesapladım 🤭
Tugbardm 123sedaS bence varsa silikte olsa çıkar merakla sabahı bekliyoruz bizede haber ver gönlündeki gibi olsun herşey inşallah
Ask_H Bende en son 30 temmuzda adet oldum şuan hamileyim inşallah sen de hamilesindir 🥰 yarın test alıp yap varsa çıkar
Fazilet_veli 123sedaS hakkında hayırlısı olsun bende ilk evlendiği zmn 3 ay olmadım hamileyim sanmıştım ama dr bu yen evliliğe alışıyo demişti
Tugbardm 123sedaS bende 10 ay bebek için uğraştım adetimin bir hafta 10 gün geçtiği bile oldu artık umudumu kaybettiğimde hamile olduğumu öğrendim kuzum zamanı ne zamansa o zaman gelecek sen düşünememeye çalış