Asya06 Şükürler olsun bende doğum hikayemi yazicagim zamana ulaştım. Yanımda bebeğim uyuyor. 1 eylül akşamı aşırı kasılma ve ağrıyla acile gittim. 35 haftalıkken de olmuştu serum verip sancıyı kesmişlerdi oyle olur diye umuryordum. Ama 3 cm acilma ve suyum geldi yolda nst de sancim yuksek cikti makat gelis olduğu için sıkıntılıydı zaten sezaryan olucağını biliyordum dönmedi benim inatçı kızım hic baştan beri. Kontorller yapıldı doğum kararı verdi ekip ben ağlıyorum hazır miydi minigim acaba aklımda sorular. Ağlayarak ameliyathanenin yolunu tuttuk belden aşağı vurulduğum iğneyle uyusmalarim başladı yatırdılar. Doktorum kokrtugumun farkndaydi müzik açtı bana kafam dağılsın istek parca var mı dedi tarkan beni çok sev şarkısını istedim 2 gün sonra evlilik yıl dönümümüz düğün giriş müziğimiz buydu bizim. Ve şarkı sözlerine başladığı 1 dakika icinde kızımın ağlama sesleri ve benim ağlama sesim karıştı birbirine. ŞÜKÜRLER olsun bu zamanları yaşatan Rabbime ağrılarım var kızımdan güç alip atlaticam inşallah Herkese nasip olsun bu duygu 🙏❤