Asena_ Cansudemirel sivri bir şey sokuyor vajinadan ama hiç hissetmiyorsun canım sadece suyun patladığını hissediyorsun ılık ılık akıyor zaten
As_1 Cansudemirel cok merak ettimde ayrıca 29 haftalik kaç aylık sayiliyor ya 8 degilmi siz biliyorsunzdr
Aysll Cansudemirel benim de 40 50lerde çıkıyor sancım nst de ama ben hissetmiyorum doktorum gayet iyi diyo açılmama daha hiç bakılmadı 37+4 olduk bugün
mervezeze Cansudemirel yok ya allah öyle bi güç veriyoki insana acıya çok dayanıklı oluyorsun normalde yapamam dediğin ne varsa gerçekleşmiş oluyo
Birkedibirbebek Cansudemirel şuan benim de suni ile doğum başlatılmaya çalışılıyor korkacak birşey yok her türlü o sancı çekilecek zaten normal isteniyorsa ☺️ Başlarda bişey hissedilmiyor bile
Cansudemirel mervezeze allah yardım ediyo yokaa dayanılmaz annem diyo doğum yaptığın anda unutuyosun diye 🙏🏻
Tugba1234 Cansudemirel benimkide 41+5 oldu sancim yok yarin gidicem buyuk ihtimal benide yatıracaklar cok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Melisakokpinar Cansudemirel ben daha 6.haftadayım. bol bol dua edeceğim senin içinde Allah yardımcın olsun bizede haber ver kısa bir an bulursan 💛🙏
YagmurDaskn ZeynepMeva Ya işte genelde öyle oluyor. Suni sancı uzun süre yiyince bebek strese giriyor kalp atışı düşüyor. Ben de 41+1 oldum bugün gidicem kontrole. İnşallah açılmam vardır. Açılmam yoksa bebek suni sancı ile strese girer diye korkuyorum 😔😔😔
Cansudemirel YagmurDaskn benim doktorum bugün bana öğlene kadar belli olur dedi eğer açılma vs olmazsa sezeryana alabilme durumu var