Cancana Kızlar ilk KIZIM normal Doğum du 34 haftalık doğdu ikinciye hamileyim 29 haftalık ama aşırı korkum var ilkinde çok kötü bir Doğum yaşadım bundada aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sizce ikinci çocukta değişir mi Doğum kolaylık zorluk açısından
Byza Cancana ben daha 19+2 günlük hamileyim ama erken olmasına rağmen bende korkuyorum doğuramıyıcam gibi geliyo resmen psikolojim bozuldu psikoloğa gitmeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun 😔
Bsralsn Cancana ikinci hamileliğim ilk kızımı zorunlu sezaryen ile doğurdum hiç bi bilgim yoktu Doğumla ilgili korkmadım ama şimdi yaşadığım içim korku var daha 14 haftalığım ama 😪 düşünmeden edemiyorum nasıl olacak vs diye
Edababacan 3.cü gebeligim ilk 2si normaldi.sancılar cok zor kizlar cok pis korkuyorum daha 7haftaligim ama simdiden sardi bbeni korku bunu dogurim daha yapmicam normal cok zor :(
Edababacan Cancana 2.ci dogumumdada degisen bise yok olmadi ayni siddet ayni sanci zordu ilki gibi :(
Edababacan Valla umarim kolay gecer ama sanirim bende ozele para baycam sirf sezeryan olmak icin cunku gozum cok korkuo