Busrabora Kızlar merhaba ben bebek kıyafeti bulamıyorum bir türlü begenemiyorum nereye bakacagımıda bilemedim bugun joker baby baktım hiç bişey yok nerden aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?
Esraygtf Busrabora lcw koton hm carter’s buralarda güzel şeyler var. Fiyat standartınızı bilmiyorum carter’s biraz standartın üzerinde aynı şekilde b&g var
minikkurabiyem2019 Busrabora canım e bebek ve civil . Hatta civilin internetten verdim cogunu hem dolanmadan almıs oldum . Gayette güzel geldi ana kucagını bile sitesinden verdim .
Busrabora Esraygtf shrbrk Mutire Ozdenoz melikeyakisikli Kızlar cok tesekkürler bi çok markaya baktım ama h&m hiç aklıma gelmemişti, bayıldımmm herseyı ordan alıcam sanırım harika bi tarzı var💖💖💖
Monna Ebebek lcw koton. İlk bebeğimde carters ve mothercare den çok almıştım ama o kadar para vermeye gerek yokmuş. Çoğu şeyi 2 3 kere giyiyorlar zaten
Busrabora Monna zaten neyden ne kadar kaç tane alacagımı bilmiyorum bende diyorum alıyorum ama bunları cok az giycek diye az almaya calısıyorum
Nigdelianne Busrabora cinsiyetiniz erkek mi. Ben erkek kıyafetlerinde çok zorlaniyorum da kıza daha çok şey var😊
Damla01 Busrabora Çoğunu ebebekten aldim. Bi kismida civilden ama civilden aldiklarimdan memnun kalmadim.
BlsnMhmtKvc Busrabora ebebek cıvıl lcw nettende çok aldım aybebek Bursa var bide instgramdan bulabilirsin Bursa'da değilsen satışları var ordan 🙂
Elcinttk Busrabora canım ben panço ve e bebekten aldım fakat panço standartın üstünde yüksek fiyat gelebilir.e bebek lcw h&m bu konuda daha makul fiyatlar sunuyor.
Deletedmom2 Busrabora ben neredeyse hepsini e bebekten aldım, birkaç parçada lcwdan aldım çok güzel ve kaliteli hepsi
Mutire Busrabora bende neredeyse herşeyi ordan aldım canım kumaşı gözü kapalı alabilirsin harika. Ve giyim tarzına bayılıyorum
Mutire Busrabora bu arada uygulama olarak indir ve H&M magazine üye olursan bir üründe ekstra %10 indirim kazanırsın .