Esrabrhkl Elininanasi canim benimki de 35 gunluk altını açıyorum poposunu hafif gezdiriyorum ben fosss diye çıkarıyor ha birde 2 gündür gaz damlası kullanıyorum çok şükür idare ediyo
sevval55 Canım bebeğin öne dogru baksın kafasını kendi kalp hizana yasla, ayaklarını karnına topla bu sekilde yukarı asagı sallayabilirsin yputuben bak gaz giderici sallama teknikleri diye, bu dediğim cok işr yarıyor bir dene istersen
Ssraa Bisiklet sürme hareketi, karına saat yönünde masaj, her beslenmeden sonra hemen kaldırıp mide hizasında beline seri ama yumusak vurarak mide gazını çıkarma, bitkisel gaz damlaları, yüz üstü yatırma(sizin kontrolünüz eşliğinde), ayağa sıcak su, (ben karnına da koyuyordum birazcık), sizin yediklerinize dikkat etmeniz, hergün bir kere de olsa kimyon demleyip içmeniz, duşta masaj, masaj,masaj daha çok masaj!
Ssraa Ha bir de emzirme sırasında burnunun her zaman tıkalı olmadığına dikkat edin. Beslenirken vücudunun tamamen size baktığından emin olun. Bunlar da gaz sebebiyetleridir
Hnfe Oglusum2019 instgramda kadinin birode 5 gunluk bebeginw maden suyu iciriyorum.gazini.alip dedi bende şok oldum
Esramese Annee1 bn onu yapmknicin gittimde aktara muskat vr kimyon verim dedi aktarci icir dedi ebemzde ordaymis kadin asla verme dedi her bebek bir degil senin bebegn zatrn hassas herseybdokunuyor dedi ve o muskat icirilen bebklern cogu komalik oluyormuş
SevdaDoga Anneyimki bir bebek öldü ayağının Altına vikis sürüldüğü için. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayın kimsenin vebaline girmeyin iyilik yapayım derken.
Elif2534 Oglusum2019 bebekler içimde çıktı ve o yakmıyor doktorların dediği o normal bizlerin kullandığındam değil
Anneyimki Elif2534 cnm ben cevap vermiorum farkındaysan. Sende verme boşver.. Ne demek istedigimi gayet iyi anladı o
Elif2534 Elininanasi mamasını değiştir canım birde kolikse eğer onunda etkisi oluyor ama ilk etapta manayı değiştir
Esramese Hnfe son cagre parmak atsin😂 hakediyo boyleleri dun bile bn su disinda bisey asla verdirtmiyoken 2dk yikanm dedm kaynanam cakali emzigi sekere banip vermis onuda dudagnda kalan seker kristalndn anladm zararli dedikce insanlar doktorlk tasliyor
Slm Elininanasi bebeği mama huzursuz ve gazlı yapıyor demekki elma yağı çok faydalı doğal olan yapan birini bulursanız ayak altına sürerseniz çok faydalı birde emzirme sansınız varsa emzirin arada duş yaptırın çocuk rahatlayıp uyuyor böylece