ArOzEn kızlar benim tansiyon bugün doktorda 16-10 dediğine göre öyle çıkmış 3 tahlilden 1 tanesinde pozitif protein çıktı tansiyon takibi yap dedi geldiğimden beri ölçüyorum 13-8 14-7 falan çıkıyor anlamadım preeklampsi olsa sürekli yüksek olmaz mı kii
Kerem_alyadua ArOzEn ödem varmı sürekli yüksek olmaz bende gebelik zehirlenmesi yasadım ilk gebeliğimde ayrıca 14 7 yüksek zaten
ArOzEn Kerem_alyadua ayaklarım ayakta durduğum zaman ve sarkıttığım zaman şişiyor yürüyüş yaptığım zaman falan iniyor stres yaptıkça yükselmez inşallah insan korkuyor gerçekten
Ozlembjk Benim ikinci gebeliğim preeklamsi yüzünden 36.haftada oldu evde bisey yok normal hastamede tansiyonum çıkıyordu neler yaptilar düşmedi en son ameliyatta 18 e 13 u görüyordum siz düşününün çok tehlikeli dikkatli olun
ArOzEn Ozlembjk etmeye çalışıcam canım takibi yapıyorum bakalım korkuyorum da cumartesi günü gidicem doktora o güne kadar stresten de düşmeyecek sanırım tansiyonum
Zeynepzeze Gebelikte 13 8 bile yüksek bir değer zaten. İdrar da protein görüldüğü zaman yüksekliğine göre hafif veya ağır teşhisi konuluyor. Kontrol zamanına kadar ölçümlerinizi not edin, tuz yemeyin.
ArOzEn Zeynepzeze not ediyorum canım belli olmuyor ki 12-8 14-7 falan oluyor tuzu kesicem bugünden itibaren artık bol su ile dengelicem inşallah
Zeynepzeze ArOzEn Bende var 6 tane tansiyon hapı kullanıyorum 37+4 e gelebildik ALLAHa şükür. Tansiyonlarım biraz düştü bakalım gelmesini bekliyoruz yoksa daha fazla bekletmeyip sezeryanla alacak 😔 Bu süreç çok önemli doktorunuzun gözlemi ve takibi
ArOzEn Zeynepzeze doğru canım cumartesiye kadar ölç dedi yükselirse gel dedi haftanız çok iyi keşke o haftalarda olsam en azından sezeryan olucam kilosundann ötürü