Berna9 Bahar2 ayrıntılı çekiliyordur ama onu radyoloji yapar heralde tam bilmiyorum herkes yardımcı olmaya çalışıyor heryer yeni olduğu için yönlendiriyorlar
Nuraslanklc Berna9 genel hastanede alt katta bakılıyordu kadın doğum binası açılmadan önce😁 taşınınca şimdi açıldımı diye merak ettik ondan bunca soru
Berna9 Nuraslanklc ben zekai tahir takipliyim mesaj geldi taşındı diye bende bugün ilk defa gittim öncesini bilmiyorum genel hastane kısmını gördüm oranın karşısında kalıyordu kadın doğum bölümü sol tarafta göz polikliniğinin önünden falan gidiyorsn
Nuraslanklc Askkk5151 anladım 😋 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum detaylı ultrason için gideceğim nasıl oldu nasıl olacak merak içindeyim hayırlı olsun herkes için şimdiden
Bahar2 Nuraslanklc etlik Zübeyde hanıma gidecektim ayrıntılı için söylediğin çok iyi oldu bugün gittim muayene oldum 3’lü test sonuçlarımı aldım. ayrıntılı ultrason için gün aldım 20 gün sonrasına verdiler çok teşekkür ederim
Nuraslanklc Berna9 ben baştan beri ordayım genel hastaneye gidiyordum yenidoğan ünitesi falan yoktu ondan yakından takip ediyordum taşınmasını şimdi gidince genel hastanede kadın doğum aramayayım artık😁😁
Berna9 Nuraslanklc sormadım ama yenidoğan da gelmiştir bence 10 gün sonra bidaha gidicem sorarım o zmn
Nuraslanklc nserd sıra alarak da gidebilirsin sıkıntı olmuyor ben öğleden sonra bile gittiğim oldu sıra alarak
nserd Ankara Şehir Hastanesinin instagram hesabından takip ediyorum. Orada taşındık diye bilgi verildi
Deletedmom0071 Valla önceki yeri cebecide böyle konteynır gibiydi daralıyodum 2 kere gittim hamilelik döneminde daha hiç gitmedim. Okul yıllarımda gençlik merkezine giderdim oradı bir nebze iyiydi. Taşınmasına sevindim Bilkent uzak gibi duruyo ama eski yerinden çok daha kaliteli bir hasta olacak gibi ☺️
Nuraslanklc Deletedmom0071 uzak fakat her yerden şehir hastanesine sefer düzenlendi artık hastanenin içine giriyor dolmuş otobüsler bentderesi sıhhiye gibi yerlerden 😊 neyseki ulaşımı kolaylaştırdılar
Deletedmom0071 Nuraslanklc ben hacettepeye gidiyorum ama orası olmasa Sami Ulus ya da Zekai Tahir’i (yeni yeri) tercih ederdim 🙋🏻♀️☺️
Bahar2 Deletedmom0071 şehir hastanesi bana çok uzak ben de kendime hastane arıyorum çukurambar koru ile görüştüm galiba oraya gideceğim
Nuraslanklc Deletedmom0071 bende evime yakın diye burayı tercih ettim yoksa hacettepeyi düşünüyordum😌ama hiç pişmanlık yaşamadım çok memnunum