[silindi] İlla bu çantalardan mı almak gerekiyor yoksa herhangi bi sırt çantası alsak da aynı işi görür mü? Anne bebek çantaları biraz kaba geliyor sevemiyorum, mutlaka almamız lazım mı 🤔
Nur___ [silindi] illa kaba alma zaten mesela herzaman kullanılacak gibi hemde içi geniş gözlü güzel çantalar var, ebebebkte bakabilirsin,
Sibella86 [silindi] rahat edeceğiniz bir çanta yemin edin yeteli tabi. Sadece iç gözlerine dikkat edin birkaç gözü olsun mutlaka
Tgce16 [silindi] lequeen diye bı çanta gördüm tip olarak benzeri çok var o tarz bı çanta alabilirsin kaba durmuyor bence
Mutire [silindi] canım ben kraftin yan çantasını aldım . Sırt çantaları hoş gelmiyor sanki okul çantası gibi 🙄 Normal çanta tavsiye etmiyorum biberon falan koyma gözü yokya zor olabilir
Sumeyye5821 https://hizliresim.com/P7a93Q Bn bunu aldım cnm bnde diğerlerini sevmiyorum bu tarz belki beğenirsin fikir olur 😊
[silindi] Sumeyye5821 evet ben de anne bebek çantası adı altında olanları sevemiyorum maalesef hiç içime sinen olmadı
Mutire Eğer butcen varsa mayorel tavsiye ediyorum şiddetle. Çok güzel 365 lira ama indirimde ki halı bide 🤦
Melike37 [silindi] canım e bebegın gökkuşağı adında gecen çantası var onu alabılırsın çok kaba bişey değil ındırımdeydı en son 40 tlydı bak istersen bıde kraft adında var mavı ve grısı vardı grısı sanırım kalmamış 130 tlden 65 düşmüştü oda güzel ama bıraz büyük gökkuşağı bıraz daha ufak ona göre
[silindi] Melike37 işte onda da çok sarı çok pembe ve lacivert rengi var sadece başka rengi var mı acaba ben hep o 3 renge rastladım
Melike37 [silindi] canım 3 renk ama lacivertı çok güzel ben aldım lacıvert değil daha tatlı bi renk pembeside kuzenımde canlı bı renk bıde kraftınkını aldım grı olanını suan kalmamış sanırım 65 tlydı 130 dan düşmüş suan mavısı var ama gökkuşağı olanda güzel canım 😊
Melike37 [silindi] aynen bak güzel kullanışlı bi canta bölmeleri çok kraft begonia diye geçiyor adı sadece mavısı kalmış
Rapunzel2019 [silindi] Fazla Cebi Gözü olması sizin avantajınız olur.. Sırt çantası . El çantası farketmez.
[silindi] Rapunzel2019 bu markaların spor çantaları var ya Puma falan vs o tarz istiyorum ama olur mu hiç görmedim kullananı