medine_ 34 haftalık hamileyim ve bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi doktor başına böyle bi şey gelen var mı😞
Meryemyigit medine_ bizimde bir böbreğinin öbüründen büyük olduğunu söylediler en son kontrole gittiğimde şuan bi sorun yok dediler 🤷🏻♀️
Nagihanbayrktr medine_ banada o haftalarda dedi canım şuan 38 haftalığım. Geçen hafta doktorum büyütülecek bişey yok dedi. Geçmiş sanırım 3 haftada çok sıkıntı olmuyor yani kimden duysam geçiyor
Meryemyigit medine_ inşallah ama içiniz rahat olsun düzelir ben çok dua ediyorm sadece kendim için değil hepimiz için Allah hiç birimizi çocuğuyla sınamasın inşallah 🤲🏻
EceElif Benim oğlumun da öyle olmuştu iki böbreğinde de hidronefroz yani büyüme olduğunu söyledi dr. 24 haftalıktı her hafta kontrole çağırdı suyu azalmaya başladığı için 30+3 te sezaryen ile aldılar 😔 ama maalesef beyni oksijensiz kalmış Doğumda ve şuan engelli yürüyemiyor 7 yaşında 3 aylıkken sünnet oldu şuan böbrekte bi sıkıntı kalmadı ama engeli kalıcı oldu 😞 ne olursa olsun erken aldırmamaya çalış arkadaşım geçmiş olsun
medine_ EceElif Allah yardımcın olsun çok zor bir durum gerçekten ama Allahın emrettiğinden ötesi yok ne yazılmışsa o diğerleri bahane Allah kimseyi evladıyla sınamasın