Dilarak ben rutin olarak çakmak Erdem’e kontrole gidiyordum hiç bi sorun yoktu taki 16. Haftaya kadar doktoruma her sorduğum da sorun yok gayet sağlıklı dendi ertesi akşam eve geldiğim de suyum geldi ve ben tecrübesiz olduğum için anlamadım bebeğimin suyu bitmiş iki gün geçti bel ve bacak ağrılarım şiddetlendi nöbetçi doktora gittim 2 gün sonrasında bana dalga geçer gibi sen hamile olduğuna eminmisin dedi burda bebek göremiyorum diyince ben çılgına döndüm detaylı bakınca suyunun bittiğini ve balık suda nasıl yaşayamazsa buda öyle dedi beni Zeynep Kamile gönderdi perinatoloji bölümleri olmadığından dolayı müdahale etmediler Zeynep kamile gittiğimde çok sıra vardı ve ben kıvranıyodum kasık ağrısından normal Doğum yaptım sandalye üzerinde tam bi rezillikti erdemdeki doktorum rahim ağzının açıldığını farketseydi şuan bebeğim kollarım da olucaktı bu yüzden herkes erdem hastanesinden şikayetçi ben bunun farkına geç vardım ne yazık ki evime yakın diye gittim şimdi Çamlıca medipole gidiyorum muayene ücreti erdemden uygun tavsiye ederim sormak istediğiniz sorular olursa da cevaplarım iyi gecele