Bserappp Sıkıntılı gebelik geçirip sonu güzel biten anneler hikayelerinizi paylaşır mısınız bize de moral destek olsun ??
Zynpbanu Defnenaz insallah saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz bebisinizi, allah yardimciniz olsun
MrsG Defnenaz bugün bi arkadaşımın 3. düşüğünü yaptığını öğrendim. Çok çok üzgünüm. Onunla birşey paylaşamıyorum hamileliğimle ilgili üzülür diye. Umarım sizin bu gebeliğiniz mutlu sonla biter 🙏🏻 darısı arkadaşımın başına inşallah 🙏🏻
Dilarak 16. Haftaya kadar 6 kere kanamam oldu tutundu çok şükür. Şimdi de erken doğum riskim var. Hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Gmksr Dilarak bende aynısını yaşadım 29 a kadar da geldim Allahımın izniyle ama erken doğum riskim hala var o yüzden her an doğuracakmışım gibi hissediyorum
Bserappp Dilarak bende aynı durumdayım başta kanamam oldu sonra enfeksiyon şimdi de erken Doğum riski Rabbim hepimize yardım etsin bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bserappp Gmksr 26+4 teyim rahim ağzı kısalığı sebebiyle erken Doğum riskim oluştu umarım 36 hafta ve sonrasını görürüz 🙏🏻🙏🏻
Defnenaz Gebelik gerçekten şans meselesi. Ablam benim kadın bedeni hakkında bildiklerimin %1’ine sahip değil. Gebeyken gezdi, tozdu, eğlendi çatır çatır doğurdu falan. 2’li 3’lü yaptırmadı vs. Benim hikayemse acılarla dolu
Gunayyy6 Defnenaz gebelik şans işi değil aslında allahım bir kader yazdı bize ne getirir bilemiyoruz canım
Minnos12anne Ben de bgn detayli ultrasyona girdim doktor kordonda damar iki tane olması gerekirken tek dedi ve ilerde bebekte gelisim geriligi olabilir dedi yuzde 10 luk kisimda oluomus moralim bozuldu Yasayan var mi acaba