gamzosgamzos Kızlar 22+4 haftalik hamileyim 22+0 da detayli ultrasonda suyun sınırda oldugunu ogrendim bugun kontrolum vardi sıniri gecmis yarin seker yuklemem var suyu fazla olup buyuk bir sikintiyla karsilasan oldumu
Dilarak B gamzosgamzos benim de suyum fazla sınırda. Yükleme yaptırdım şeker de çıkmadı. Erken gelmesin dedi bakalım
Hnfe gamzosgamzos 33.hafataya girdim benimde suyum.en üst seviyede yapilcak bisey yok dedi doktorum erken dogum.riskim var cunku suyum her an bosalabilirms
Neslihancoskun gamzosgamzos benimde suyu fazla çıktı geçen hafta şeker yüklemesi yaptık şeker yüksek çıktı biraz diyete başladık doktor bi sıkıntı olmaz dedi şuan için sorun yok 25+3 haftalığız
Zeren0625 Şeker yüklemesini yaptırmak istemeyen çok kişi olduğu için detaylıda normal seviyede suya bile fazla diyorlar üzülmeyin. Ben şeker yüklemesi yaptırmak istemediğim için açlık ve tokluk şekerimi sürekli ölçtüm eczaneden aldığım makinayla. Hep normal çıktı. Doktoruma bir hafta sonra gittiğimde niye suyu fazla demiş ki gayet normal seviyede dedi.
gamzosgamzos Zeren0625 aslında benimde aclik sekerim normal cikiyor her ay duzenli yaptiriyorum tahlil ama insulin direncim vardi hamilelimten once acaba omu tetikliyor diye dusunuyorum cok şükür asiri yuksek degilmis ama insan ister istemez tedirgin oluyor 😔
Zeren0625 gamzosgamzos karpuz kavun havuç armut suyu arttırıyor bi süre tüketme istersen dengeleyebilirsin böylelikle