Emine_ayca Kizlar 28+2 700 Gr bebeğim ben su ana kadar 9 kilo almışım hepsini kendim almisim normalmi
Zade Emine_ayca Canım senin hepsini kendin alma gibi bi durum söz konusu değil bebeğin ağırlığı ile birlikte eşinin ağırlığı senin kan hacminin artışı amnion sıvısı falan derken toplamda senin aldığın kilo 3 yada bilemedin 4 olsun .. Ki bence haftana göre gayet iyi kilo almışsın dert etme kendine :)
Nur___ Emine_ayca bir kilo civarı olması gerek ama doktor ne dedi, saglıklıysa takılma kiloya son haftalar daha çok alıyor
Hll Emine_ayca bebekten bebeğe degisiyor canm kilo olayı sakn taklma. Az mı cok mu diye. Benimde 29 haftalk 1.350kg. 13 kilo aldm bende☺️İlk gebeligimde de 25 kilo almştm toplamda😁suan yine cok iyiyim.
Zade logvin Bence sizin ki de gayet normal doğuma kadar 2 kilo bile alsanız normal ölçülerde kilo alımınız
logvin Zade Hamile kalmadan önce hafif kilom vardı, şimdi 12-13 kilo alınca 85 kiloya çıktım ve kendimi iyice kötü hissediyorum 🤷🏻♀️
Seliminannesiii Buseersoy bu nasil mumkun oluyor ki sadece bebeginiz 2 kilodur suan muhtemelen belki daha fazla, e bunun eşi var amniyon sıvısı var yani karnınızda en az 5 kilo taşırken 2 kilo almış olmanız cok ilginc tartıda bir problem olabilir mi ?
minikkurabiyem2019 Emine_ayca bende 34+6 günlügüm 2.400 muz kızım 51 le hamile kalmıstım suan tok 67 cıktım😬 hep ben alıyorum galiba
sevgitekes Emine_ayca doktorunuz normal dedi mi geriden mi geliyo bizim 27+3 te 1 kilo 22 gramdi ben 11 kilo almıştım yarın 32 yine gidicez bakalım
Zade logvin Boyunuz yoksa dikkat edin tabi artık :) Ama az kalmış sağ Salim kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi
Buseersoy Seliminannesiii yok hayır her yerde aynı 60tım hamile kalınca 50 düştüm suan 54üm bebeğim 3kilo durum bu hem özele hem devlete gidiyorum kontrollere
Selda-ceken Seliminannesiii ben 35 haftadayım hiç kilo almadım hatta verdim 3 kilo senin bu saydıklarını bende düşünüyorum aklım almıyor
Seliminannesiii Buseersoy şuan 54seniz 4 kilo almis oluyorsunuz yani toplamda, 2 diyince şaşırdım çünkü dediginiz gibi sadece bebeginiz bile 3 kiloymus 😊