Bahar33 Kızlar 12+3 üm, doktorum bu gün tahmini kız ama 16.haftada netleşir dedi, ilk başta kız denilip sonradan erkeğe dönen bebek anneleri var mı acaba 🤓 ona göre alışverişe başlamak istiyorum 😁😁
Zade Bahar33 Bence daha alışverişe başlamamanızı öneririm :) detaylı ultrasonunuzu da yaptırın ondan sonra daha mantıklı çünkü daha kesin demek sizin haftanızda ki biri için zor :)
Hll Bahar33 canım alşverişe daha cok erken. Azck daha sabret derim☺️29 haftalgm hala almadm bisey😁ama Allah var kzlar icinde harika seyler var ya☺️Saglicakla al kucagna inşallah.
Aysenur29 Bahar33 bence bekleyin burda 24 haftadan sonra değişen cinsiyet yazıları okudum:) Bende 24 haftalık hamileyim 12. Haftada erkek dedi doktorumuz ve öylede devam ediyor henüz inşallah değişmez diyorum okudukça
ant2602 Bahar33 bende dün gittim 14 haftalığız ısrarla bacaklarını kapatıyor oda yetmiyor üstüne eline gelip koydu. Doktor kız olabilir dedi ama emin değildi. Üç hafta sonra yine gideceğiz belki gösterir keyfi gelirse 😂çıldırttı beni. Benim tek dileğim sağlıklı olması ama işte etraf merak ediyor
Bahar33 Hll valla bu haftayla siz hala bir şey almıyorsanız ben hiç düşünmeyeyim valla alışveriş olayını 😬😬
Bahar33 Aysenur29 evet canım bekleyeceğim , 20.haftaya kadar beklemek daha sağlıklı , cinsiyeti değişirse sonra cinsiyet sendromu yaşamayayım 😁
Leylacihat33 Bahar33 11+5 te kız denildi bunu söylerken de doktorum yanılma payının oldgnu söylemişti bu haftalarda 15. Haftada kesin erkek dedi suan 32+3 üz hala degişmedi😊
Bahar33 Leylacihat33 haklısın canım, dün doktorum da tahmini dedi, net konuşmadı,16.haftada net söyleyebiliriz dedi
Bahar33 ant2602 ah bu etraftakiler😬 benimki de tahminiydi kendimi çok inandırmadım o yüzden kız olacağına , ben de 16.haftada tekrar gideceğim net söylenilir diye🤓 sağlıklı olsunlar öncelikle canım 🤓🤓
ant2602 Bahar33 bende 3 hafta sonra gideceğim ikili testte millet tahmin ediyor ben anlamadım nerden biliyorlar baktım baktım bişey yok test sonucunda anlayacak. Popom büyümüş sivilce çıkıyor yüzümde bunlar kız bebek işareti diyorlar ama doktorumda alakasız dedi. Senin memleket neresi
Bahar33 gezentianne evet canım her iki cinsiyete giden şeyler alacağım , çok beğendiğim bir şey olursa da bir süre almayacağım