Haticeee 19 a giricem 17 den beri ara ara karnımda pıtır pıtır hissediyodum ama şimdi bi gün hissetsem bi gün hissetmiyorum önce günde bi saniyelik falan pıt yapıyodu şimdi olmuyo neden böyle bi gün hissedip iki gün hissetmemek normal mi bu dönemde
ipeksfr Haticeee bende 19 haftalığım 16 da bi hisstemiştim bide bugün hissettim. Sürekli hissedilmiyor sanırım 😀
DeryaKaragc Haticeee bende bunu merak ediyorum iki gün önce çok net şekilde hissettim dün hiç hareket yoktu şuan da bekliyorum ne zaman hareket edecek diye 19+5 olduk
Sara Haticeee Evt normal canım cunki bebekler simdi tam oluşmamış yanıkı tekmeleri güçlü değil.Uyku düzenleride dogru sekılde değıl.O yuzden öyle seylerle karşılasa bilirsin.Bendede oluyo bazen😘😘😘
Gozde Haticeee bebeğin zaten 9 haftalık olduğu dönemden beri hareketli. Net hareketlerini sürekli hissedeceğin dönem 20-22 hafta arası oluyor genelde. Ama bazen pozisyonlarından dolayı (ayaklar aşağıda kafa yukarıda) hareketlerini daha az yada aşağıda hissedebiliyorsun. Özellikle 28 haftadan sonra her hareketini daha sert belirgin hissediyorken 32den sonsa gece uykundan bile uyandırdığı oluyor
HicranKzn Haticeee bende 19+6 dayım ilk kez ili gün önce hissettim 2-3 snyelik bir durumdu sorma yine hissetmedim dün ultrasonda gördüm uyuyordu uyandırdı dr. Orda kıpır kıpır oluyor amagene hissetmiyorum🙂. Daha çok küçük oldukları için olabilir dedi doktor
Haticeee Gozde teşekkür ederimm☺ Tedirgin oldum ben bi kaç kere hissedince her gün aetarak gidicek diye düşündüm o yüzden
Meryemak Haticeee bende 19+5 haftalığım bende 17 haftalıktan beri hafif hafif bişeyler hissediyorum dediğin gibi bazı günler hiç hissetmiyorum normaldir inşallah