Sivasgelini Hanımlar çok konu başlığı açıldı böyle ama ben bi türlü karar veremiyorum deterjan ne kullanıyorsunuz ben normalde kendim için de sıvı kullanıyorum bebeğim için hangi marka almalıyım sıvıdan mı yanasınız tozdan mı
Mrveyman Sivasgelini canım ben dalin bebek sıvı detarjanıyla ve dalinin bebek yumuşatıcısını bahar Ninnisini kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Deletedmom2 Sivasgelini omo baby sıvı deterjan aldım ebebekte indirimdeydi kokusunu beğenmemiş bazıları ama ben memnun kaldım
Slinn Sivasgelini yani güzel zaten yeni kıyafetleri ilk defa yıkadık tozu gitsin diye yıkadım sadece. Ama lekeli bi zıbın da vardı yıkadıklarımın içinde onun lekesi çıkmamıştı. E bebeğin kendi markasının leke çıkarıcısı varmış ondan alıcam dursun her ihtimale karşı.
eslemimm58 Canım ben uni baby aldım sıvı yine aynı marka yumuşatıcı da aldım yıkadım kıyafetleri mis oldu yumuşacık
Livask Granül olanlara ekstra durulama yapmalısınız çünkü tortuları kalıyor benim kızıma alerji yapmıştı dalin sıvı kullanıyorum sürekli. Uni baby de kullandım bir kere ama en iyisi dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı da dalin bahar ninnisi tek geçerim 👍🏻🥰
Esrabayrakdar Ben hem hamiş hem 16aylık bi bebeği olan anneyim happy kidse açmıştım bu konu başlığını burda coğu anne adayı olduğu için ilk kıyafetler herşeyle yıkanıo önemli olan doğallığı kadar leke cıkarmasıda ben ilk hamileliğimde dalan roxy almıştım daha yeni bitti hiç memnun olmadım leker cıkmadığı için şimdi yeni deterjan arayışındayım leke cıkarıcısına ve ekstradan citilemeye ihtiyaç duymadan kullanabilceğim bi deterjan arıyorum bakalım cocukluğumdan beri dalini cok severim ama leke cıkarmıo diyo çoğu kullanan
Sivasgelini Esrabayrakdar ya evet işte hepimiz tazeyiz hevesle kokusuna zararı varım yokmu ona bakıyoruz leke çıkartıcılar oluyor acaba öyle bişey mi alsak ekstradan acaba
Esrabayrakdar Sivasgelini ben artk mecbur öle bişi alcam sanırım persil Ariel sıvı deterjan önerenler oldu ama kullanmadan nasıl bişi olduğunu bilmek zor tabi 😕 Anwayin bi ürü varmış arkadaşım herşeyde kullanıyorum camaşırlardada etkili dedi sanırım alcam 😕
dvran22 Sanırım hangi sıvı deterjanı alırsak alalım yanına bir de leke çıkarıcı deterjanda almamız lazım ..ben daha önce çıkmayan lekeler için por çözüün leke çıkarıcısini kullanıyordum ama bebek olunca kullanmak konusunda kararsız kaldım e bebekte bi leke çıkarıcı varmış sanırım onu alacağım tavsiyeler üzerine
turker_meryem_yavuz Sivasgelini Toz bir süre sonra kalıntı bırakabilir ben bir ay kadar kullandım ama sevemedim, sıvı kullanıyorum şimdi. Dalin doğal bazlı var ondan aldım baya oldu memnunum.