Deletedmom0071 kimsenin anne babası gibi ilgi beklediği yok bence daha doktora girdiğin gibi neyin var demeden alttan muayeneyi kabul ediyor musun diye soruyorlar. Neden alttan muayene deme şansın yok sordun mu öyle gerekli yok etmiyorum dersen muayeneyi kabul etmiyorum diye kağıt imzalatıyorlar dikkati çekerim alttan muayene değil muayeneyi kabul etmiyor diye. Ultrasona sokuyor uzan şuraya diyerek 1 dakika sürmüyor Bebek iyi git nstye bu sırada çalışandan kağıt peçete istiyor çalışan anca yarım saat sonra getiriyor. Mahremiyet diye bir şey yok Arada perdeyi sen çekiyorsun biriniz çatala biriniz ultrasona diye bağırıyor içeriden. Nstye bakan hemşirenin keyfi gelecekte beni nstye alacak. Sonuç göstereceksin tam 1 saat saçma sapan bir şekilde bekletiyorlar. Telefon çalıyor Doğum var diye arıyorlar. Ahaha doğumhaneden tuhaf sesler geliyor diye sırıtıyorlar kendileri dünyaya zembille gelmiş ya da eşleri hiç Doğum yapmayacak. Ölümden döndüğüm bir trafik kazası sonucu yaşadığım acil travması kendimi mi düşüneyim bebeğimi mi yoksa gördüğüm muameleme mi. Beni 24 saat müşahade altında tutmaları gerekmiş birde bunu sonradan öğrendim. 4 saatte hastaneden çıktım o da muayene sırası falan. Her hastane böyle mi diyeceksin çevremdekilerin hepsi böyle ilgi sıfır.