Defnekrblt Kizlar 35+5 im doktor bebek asigida 37. hafta dogurabilirsin gibi hareket edicez dedi bende artan belirtiler sunlar -bebek surekli hickirik tutuyor ve fazla hareket ediyor -benim adet agrisina benzer agrilarim ve bel agrilarim oluyor -kasigimda vajinaya dogru bir ittirme hissediyorum -cogu zaman karnimda bebek bir tarafa dogru yamuluyor -asiri uykum geliyor ve cabuk yoruluyorum🙄 sizce dogum cok mu yakin? sizdeki belirtiler nedir?
Dilanserdar Defnekrblt ben de 39 haftamdaym bebek sürekli bi tarafa yamuluyor haff kasık ağrım var uykum geliyo bazen merak ediyorum bugunlerde gelirmi diye henüz bişey yok ortada
Ascvk Defnekrblt 33. Haftamdayım ve bu belirtiler bende de var 🤦🏼♀️ Bebeğimin kafası aşağıya 30. Haftamızda fln dönmüştü ztn 🤷🏼♀️
Defnekrblt ipeksm valla ben korkuyorum her an gelicek gibi hissediyorum ama belkide evhamdir diyorum..Birde gobek deligimde asiri agrim varr
Anneyimki Ascvk cnm aşagı ya dönmesiyle kanala girmeai aynı degill.. Kanala doguma bi iki hafta kala girior. Ama dogum pozisyonunu 30dan snra alabilir her an.
dvran22 Defnekrblt aynı belirtileri 2 3 gündür daha fazla yaşamaya başladım önceden de bu belirtiler vardı ama 2 3 gündür çok yoğun yaşıyorum Acaba bizim de doğum yakın mi🙈37+5 olduk bu arada
Defnekrblt dvran22 bana yakin gibi geliyor benim.birde kaburga kemiklerimin asagisinda kocaman ceviz buyuklugunde bir bosluk var
Nez122 37 haftalık olduk bende merak ediyorum çünkü bakıyorum sırıtan karna doğru baskı oluyor artık ve nişan falan hiç bir şey yok nasıl anlıcam bilmiyor um
Defnekrblt dvran22 birileri bize bunlar normal yada ay nerdeyse doguracaksiniz falan desin bir aciklama bir yorum yapsin😅😂😂
gh2019 İlk hamilelik olunca hiç bilmiyorum. 35+5 teyim göbeğim biraz aşağıya indi sanki ama başka belirtim yok. Belki 2 haftaya gelir belirtiler.
dvran22 Defnekrblt kız valla burda gördüğüm kadarıyla herkeste bu belirtiler var ama kimsenin doğumu yakın değil gibi😂😂😂ayy bu bebişler bize kafayı yedirecek en ufak bi belirti de doğum mu yaklaşıyor diye düşünüyoruz😄😄
Elifdemirci Defnekrblt aynı belirtiler bendede var korktum şuan bende 35 haftalığım şuan ya daha kontrole gitmedim benimde mi acaba Doğum yakın ya
Anneyimki Defnekrblt sankş şuam aynı bedendeyizzzzz. Bnmde aynısı aynısı... Bnde 36.2 yim acaba kanala girdimi bilmiorm.. Ama baya aşagıda hissediorm. Perşembe gidicem bakalım durumlar ne