Pamukdeniz Kızlar miğde bulantılarınız ne durumda sanki tıka basa yemiş gibi sürekli miğdem tok gibi ve bulanıyor ne olcak böyle bilmiyorum yemek görünce bile miğdem bulanıyor sizde durumlar ne 🐣
Secill911 Pamukdeniz ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 11+6 yım bende. BEnim şikayetler biraz hafifledi ilk zamanlar mutfağın önünden bile geçmek istemiyordum. Şimdi yavaş yavaş yemek yapmaya başladım ama hala oluyor. Çok yoğunsa doktorun mide bulantısı için hap versin o biraz iyi geliyor. Ama zamanla hafifleyecek inşallah seninde🙏🏼
aesma Pamukdeniz bnmde 5. haftadan beri var hep tok hissi birşey yiyemediğim halde. şuan 13. haftalık ama hala devam ediyor azalsada 🙁
Sayrkann Pamukdeniz benimde bulanti 6. Haftada baslamisti 1.5 ay surdu .. Sanki yemek yemis gibi kendimi tok hissediyordum evimden tiksiniyordum. Mideni bos birakmamaya calis .. Patates hasla ye bana iyi geliyordu . ama mideni bos bırakırsan daha cok bulanti yapar
Aysenurtsr 14+4 haftaligim ben, hala bulantim var, eskiye gore daha azaldi ama, yinede arada rahatsiz ediyor beni.
Pamukdeniz Secill911 sizin ne zaman başlamıştı 😕 İnan’ın yemegi görünce bile duramıyorum 🐣 ne güzel hafiflemiş maşallah inş böyle devam eder bizde hafifleriz inş
Mineeee Pamukdeniz canım bende snen gibiydim sürekli kusuyodum mide bulantım kokular inan evimde durmam istemiyodum sürekli anneme gidip kalıyodun 14 haftamda kusmalarm bitti ardından koku sorunum kalktı Allahıma çok şükür yiyebiliyorum yemekte yapıyrm çok korkuyodum geçmicek diye ama şükür sende sabret 14 haftanda geçmese bile 15 16 ken en azından hafiflersin çok zor bi durum Allah hamişlerin yardımcısı olsun anne olmak çok zor
Secill911 Pamukdeniz benimde altı haftadan sonra o kadar yoğun oldu ki anlatamam resmen bütün gün hiç bir şey yemiyordum ve asla açlık hissetmiyordum. Yine var tabi ama öyle aç bırakacak kadar değil dediğim gibi ben bulantı hapı kullanıyorum ilk zamanlar günde üç tane içiyordum şimdi ikiye düştü bazen bir içiyorum. Sen de mutlaka iste doktorundan.
Yurda44 Kızlar ben de 9 haftaligim midem bulanıyordu ama afedersiniz hiç çıkarmadim şu ana kadar sadece bgn çok bulandı ve çıkardım ama mahvoldum artık ne zaman geçer bu 😣
Yurda44 Birde başka bir sehirdeyim annemlerdeyim uzak kimsem yok burda cok zor geçiyo mutfağa giremiyorum hiç bekliyorum ki bi komsu bi tabak yemek getirsin
Yurda44 Pamukdeniz canım hiç bir şey istemiyo ki eşim Allah razı olsun çok yardım ediyo ama o da sabah gidiyo akşam geliyo
Msy16 Secill911 hapın ismini öğrenebılirmıyım canım bende metpamit içiyorum ama pek faydası yok birde ülserim hamılelıkle birlikte daha da azdı 17+2 olduk ikizlere hamileyim hala gece gündüz demeden kusuyorum bıktım artık sinir sistemim çöktü
Sayrkann Pamukdeniz doktor bana bulanti ilaci verdi hic kullanmadim . kesinlikle mideni bos birakma 🙂