OznurC Benim karnım sivri ve hiç yayvan da değil ama kızım olacak nasipse inşallah yani görenler kız dediğimde şaşırıyorlar
Dilosunuguru Ayisigi1 yani bence doktorun doğru diyordur ama yine de içine sinmiyorsa başka doktora görün derim canım😊
Ayisigi1 Dilosunuguru yok artık gitmem 4 ayrı doktorda erkek dedi ama alışamadım yine kız olacak gibi geliyor bana hayırlısı doğuma az kaldi ztn bekleyip görücez 😁😅🤰
PnrGg Ayisigi1 benim kızım olacak ama karnım seninki kadar yayvan değil sivri duruyor ve aşağıda😊 banada oğlan tipi var karnında dediler ama kız yani kaç doktorun onayından geçti😂 benimde ekimin ortalarında doğumum. Yani her söylenene bakmamak lazım canım ..
cavbella Ayisigi1 millete kalsa ben de erkek doğuruyordum ama kızım oldu 😂 yok karnım öyleymiş yok asermem böyleymiş herkes çok biliyor ağzı olan konuşuyor işte 😒
MingShu cavbella aynen ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi misali. Benim de kızım oldu ama hep tatlı tükettim 😂 Saçma sapan hürafeler 🙄
Nilduenilun Ayisigi1 Göbek şekliyle bebeğin cinsiyeti alakası yok canım, benim göbeğimde sivri aşağıda ve tanıdık tanımadık gören hep erkek mi diyor, hayır bebeğim kız 😌
Gizemciim Ayisigi1 masallah saglikla kavusun. tam tersi olabiliyor bazen. karni yayvan ve asagida olup erkek doguran arkadaslarim var 🙏
Ayisigi1 Dilosunuguru bilmiyorum benim eltimede doğuma kadar oğlan dediler herseyi mavi aldılar doğumda kucağına kız vermişler 😁😂😅
Ayisigi1 Dilosunuguru aynen valla ah keşke benimde öyle olsa mucize bakalım hayırlısı gönlümden kız geciyo erkeğe alışamadım daha alışverişte yapmadık bu yüzden her ihtimale karsı 😁
Melek31 Ayisigi1 benim de karnım sivri ve aşağıda 22+3 günlüğüm oğlum olacak inşallah 2 gebelik daha yaşadım kızlarım da deniz simidi gibi yayikti yanlara doğru 😏