Loya06 Ultraslan40 istanbulda inan en ucuz yer 500 lira oda radyolog periantologlar 800 1000 arası oluyo allahtan doktorumun anlaşmalı olduğu bi kurum var 300 e çekiyo olmasada ben 1000 lirayı veririm kredi çekerim gerekirse
Ultraslan40 Oglusum89 aslında bazı özel hastaneler yarı devlet yarı özel oluyor ya onlar çok uyguna yaptırıyorlar. Tabi bulunduğunuz ilde var mı bilmiyorum da. Benim gittiğim hastane de benden 700₺ istedi. Araştıra araştıra hastane buldum da çok uyguna kapattık
Loya06 Oglusum89 hee sen küçük şehirde yaşıyosun oralarda bu tip imkanlar kısıtlı oluyo haklısın 😢 aynen dediğin gibi rabbime emanet et gerisini en hayırlı şekilde o verir 🙏🏻
Loya06 Ultraslan40 ankarada da bildiğim kadarıyla devletler çok sıkıntılı benim bi arkadaşım orda devletler çok kötüymüş 😢
Ultraslan40 Loya06 evet Ankara’daki devlet hastaneleri gerçekten çok çok kötü. Onun için mecbur gidilecek tek yer özel hastane oluyor
KGD Gizemelmas 23. Haftada yaptırdım bebeğin kafasının küçük olduğunu söyledi. 1 ay sonra tekrar yaptırıcam kontrol edecek. Belli bir bitiş tarihi yok sanırım.
Loya06 Ultraslan40 bide hepsi galiba tek çatı altında toplanıyomuş şehir hastanesi diye oda çok fena 😢