hndgkct sumosgoksu belki oyüzden çıkmamıştır daha var çünkü canım bende Cumartesi günü yapıcam test tam 7 gün kalmış olucak reglme erken gebelik testi aldım bakalım sabırsızlanıyorum inşallah çıkar 😞
[silindi] Deletedmom090 tamam.canim daha önce denedim.faydasi olmadı ama tekrar denemekle bişey kaybetmem..deneyelim bakalım..
Fazilet_veli [silindi] inş olmazsın cnm benim az var ağrım ama sebepsiz yere başım ağrıma ya başladı ya ve hala ağrıyo
Fazilet_veli [silindi] cnm her ikisininde belirtisi oluyo bel ağrısı ama çok sabırsızlan dim senin adına şimdi ve şimdi tüm anne olmak isteyen herkese dua ettim rabbim kabul etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
sumosgoksu hndgkct belkide ama bilmiyorum ya attım kafamdam stres oluyorum günüm geçmeden yapmicam testi
[silindi] Fazilet_veli canım senin edetlern duzenlimi tamgunundemi oluyosun yoksa bazen ileri yada geri tarihe atiyomi??
Lazikox [silindi] bugün olması gerekiyodu ama olmadı inşallah olmaz 🙏 birley sormak istiyorum adetten öncek yapılan kan testi 1.20 çıkması umut kaybı olur mu sizce😢
Fazilet_veli Lazikox bence olmaz cnm çunki ztn adet oncesi sonuçlar kesin olarak belli olmaz diye biliyorum
[silindi] Lazikox canım oda güzel bişe bakarsın dahada artar ,ben dusugumde adetten 4 gün önce kanda baktirmistim.0.100 çıkmıştı,yani yok dediler ,adet gunumdede leke felan gordum adet sanmıştım meğer gebeymisim😊
Btl55 Deletedmom090 aynen faydası cok benimde o kadar cok çikolata kistim vardıki ne kullansam geçmedi hangı dr a gıttysem hep aynı şeylerdi bu soğan kürünü duydum düzenli bir şekilde yaptım ve bu kistlerim varken hamile kalmak zor olur olmaz demişlerdi 6cm ilk falandı 2 ay sonunda hamile kaldım 30 haftalıgım şuan ve kistlerimin birazı benimle😀
Lazikox [silindi] kime sorduysam yok dedi çok üzüldüm sen umut oldun bana ya sevindim şuan benimde bir düşüğüm oldu 9 haftalıktı 1 yıl oldu hiçbir sıkıntı yok ama olmadı şimdide zayıfla demeye başladılar kilom 98.🙈
Btl55 [silindi] adet günümde ögrendım heramanki olduğu gibi bi kasık ağrısı bel ağrısı bildiğin adet olcam olamıyorum ağrısı oldu bende 2 gün sürdü 1 gün geçince ümidim yoktu ama test yaptım kalbim durcaktı o cizgılerı gorunce cok guzel bi duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin ve unutmayın Allahtan ümit kesilmez herşeyın zamanı vardır