Arzusss Kızım 3 yaşında calpol ağrı kesici yarım şişesini içmiş ben lavabodayken şimdi çıktığımda gördüm eczacı kuzenime sordum Bi kase yoğur yedir bişey olmaz dedi doktorumuzun numarası eşimde arasam Bi ton laf yerim şimdi onun için arayıp söylemedim önce fikir almak istedim doktora gitsem mi
duygusm Arzusss böyle durumlarda yardım istemekten çekinmeyin, çocuğunuzdan önemli olamaz. 112’yi bile arayıp durumu anlatıp yönlendirme isteyebilirsiniz, ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun.
R_abia Arzusss aynı şekilde yiğenimde ilaç içmişti daha doğrusu çiğnemişti hemen söylemiş ağzını göstermiş direk hastaneye götürmüş ablam 1 gece müşade altında kalmıştı. Doktora götürsen iyi olur.
Sevey Arzusss Dikkat et canım ya kaşla göz arasındalar seninki kendi içmiş ben oğluma yanlışıkla kan ilacı diye baticon içirmiştim heöen anladım kusturdum iyot içini temizler demişti dr
fadimeozbas @Arzusss böyle şeyleri bence hiç bekletmeyin her ne olursa olsun doktorunuza sorun yada götürün
Melekmehmetmadan Aynısını benim oğlum yaptı direk migdesini yikadilar götür bence böbrekleri karaciğere zararı oluyormuş öyle dedi doktorumuz geçmiş olsun
Kelebegimmm Böyle şeylerde kızmasını sorun olarak görmeyin.kızar konuşar konuşar susar.sizin zaten o an aklınızda çoçuğunuzun sağlığı olacak
Arzusss Kelebegimmm cnm zaten kuzenim hemşire sormuş doktora Bi sıkıntı olmaz uyku hali yapar biraz demiş o yüzden yinede fikir almak istedim
Mutlulu Arzusss canım geçmiş olsun bi sıkıntı olmaz en doğrusu en yakın hastaneye gitmek bizi de haberdar et lütfen
Arzusss Mutlulu geldim doktor hiçbirşey olmaz dedi sadece kusması olursa getir dedi calpol den birşey olmaz dedi
Melis_kaan_efe Calpolden bir şey olmaz diye biliyorum babam eczacı lakin bu yine de bu şekilde olmaz her çocuğun ilaca duyarlılığı farklı ayrıca yarım şişe de çok fazla bence babasının kızmasından daha çok evladınızınızın durumu önemli en azından aile hekiminize götürün ben olsam o durum dq kimseye bir şey demeden alır çocuğumu acile giderdim
Arzusss Melis_kaan_efe evim uzak otobüs saatte 1 geliyor maalesef bende kuzenimi arayıp doktora sordum zaten yinede yaşamış olan vardır durumu bilgi almak istedim oda calpol den birşey olmuy anı sadece uyku yapar demiş yinede otobüs saati geldiğinde gidecektim gözlem altında olması için
Melis_kaan_efe Ki babamı arayıp bizzat en iyisini öğrenebilecekken buraya yazana kadar atlar giderdim
Mutlulu Arzusss iyi hadi çok geçmiş olsun canım .çocuk işte kaşla göz arasında yapıyor herkesin başına gelen bişey neyse ki sorunsuz halloldu 🙏🙏🙏