20182019 irmtn kullaniliyor yatrip sekilde kullanmstm baby hopenin memnunum yani aten arlaikta dogmstu 40 dan snra kullanmstm havalar sogk olnca avm ye tek gtmstm ole travel sistemlide 1 yasa kadr anca kullnrsn snra degstrrsn sen blrsn ynede
irmtn 20182019 travel hiç mantığıma uymuyor zaten bende baston istiyorum zaten Aralık’ta Doğum yapcam bulunduğum şehirde avm bile yok kışın bebek arabasıyla çocuğu çıkarabileceğimi zannetmiyorum zaten 😊 en mantıklısı baston o zaman kullanışlıysa
Muallimannecik Bende araştırıyorum bu arada casual cadillac air trone lar gözüme ilişiyor bi çok yerde, puset monte edilip çıkarılabiliyo falan büyüncede pusetsiz kullanılıyo kullanan var mı acaba
CinarBaykal Aysu2626 diğeri dediğin chicco next2 time galiba bende ilk ona baktım ebebekte yanyana duruyorlardı ikisine de baktım bir fark görememedim çalışanla konuştuk o da baby & plus ı öneridi fiyat da daha uygun
Aysu2626 CinarBaykal ewt canm sanrm o fiyat farkı baya var ama görünüşte aynı acaba farkı bulabldn mi dedm😀 bn yakndan bakmadm henüz
20182019 irmtn senndemi benm gbi aralik benmde ole kizimda aralkta dogmstu oglumda aralikta dogcak🤭 oleyse hic alma ole dedgm gbi al dha iyi olur kullnrsn kac yil cnm😊