ebruaktas Kızlar 16 haftalık oldum kilo alamadım. Aksine 2 kilo vermişim. Bulantı kusma yok. Yemeğimide düzenli yiyen biriyim. Benim gibi olan varmı? Azıcık alsam iyi olacak doktorumda almam gerektiğini söylüyor
Sdckmk ebruaktas son haftalarda iştah zaten açılıyor bence bunu dert etmeyin. Ben hamileyken 10 kilo vermiştim 🙊
Tugceee123 ebruaktas tahlil yaptır belki troitlerin hızlı çalışıyordur çünkü gebelik tetikleyebiliyor Hayrlı doğumlar diliyorum 🙏😇
Akyuz61 ebruaktas canım bende 3 kilo vermiştim o süreçte hiçbirşey yiyemiyordum. 16.haftadan sonra iştahım açıldı. Şuan 21 haftalığım ve 4 kilo aldım ❣️
Havva1212 ebruaktas canım yaa ben 27. Haftayım 6 kilo verdim sadece 2 kilosunu aldım. Ve bebeğim haftasıyla uyumlu şükür.
ebruaktas Akyuz61 anladım canım teşekkür ederim ben yiyorum aslında ama yeterli gelmiyor demekki şuanda
NaileK Cnm bende 6 ayıma kadar kilo almadım.ilk zamanlar kilo vermek de normal korkma.35 haftaligim anca verdiğim kiloyu aldım sadece göbeğim var bebişe gidiyor kilolar daha iyi 😊