Happy_momyyy 33+2 haftalığım. Az önce kontrolden geldim. Doktorum yine bebeğimin önden gittini söyledi. Haftasına göre 2 hafta büyükmüş. Ben gebelik şekerinden diyorum ama bilemiyorum yine de. Şekerimi ölçtüğümde de şimdiye kadar en yüksek 160 çıktı. Öbür gibi normalde hep 110 120 130 tokluk, 75 80 90 arasi da açlık cikiyo. Gayet iyi aslında. Benim kafama takılan 28 haftalikken nst de agri çıkmış beni yatırmışlardı. 4 gün yattım. Yattığım zaman ciğer gelişimi icin 3 iğne vurulmuştu bana. Başka ilaç verdiler mi bilmiyorum. İlk gittiğim doktor hiç demedi bana bebek önden gidiyo diye. Yatırıp ilaç veren doktor da bisey demedi. Ne olduysa yatıp çıktıktan sonra oldu. Basına gelen var mi ? Teşekkürler şimdiden 🙏🦋
Kerem_alyadua Happy_momyyy benmkide 33+5 2230gram 47cm bana önden gidyr falan demedi hatta az gibi dedi neye göre konusuyor bu doktrlar anlamıyorm
isyo Happy_momyyy bizim oğlanda 33+2 de 2 hafta öndeydi 2639 gramdı 32de sancım olunca bi gece yattık ciğer geliştirici filan vurdular. Şimdi 34+1 şekerim çıkmamıştı
Pembepanjur Happy_momyyy benimde en yüksek şeker ölçümüm 153 çıktı . Normalde şu an ölçüyorum hep düşük şekerim . Suyum bir tık fazla ve bebeğimde 3 hafta önde . Şekerim şu an düşük fakat şekere bağlandı bu durum .
Kubra9595 Happy_momyyy ben en son 32+0 da gittim kizim 2.156 grm cikti ama bana önde gidiyor demedi sadece kafa kismi 35 haftayla uyumlu dedi o kadar sen kendini korkutma bazen tam ölcüm yapamiyor cihazlar ins saglikla dogururuz hepimiz
Happy_momyyy Kerem_alyadua ya sağlıklı olduktan sonra korkmuyorum ama insan bi endişeye kapılmıyor değil 🤷♀️