Dnz01 https://hizliresim.com/1pZOlG Sonuclarim yüksek değil değil mi arkadaşlar,doktorum haftaya geldiğinde konuşuruz dedi ,henüz bakmadı?
Cyber Dnz01 prolaktin yüksek sanki ama aşılama için bir şart yok diye biliyorum.Geçen hafta ben yaptırdım bende de pcos var
Cyber Aşılamada sanırım spermle ilgili büyük bir problem oldumu yapmıyorlar daha doğrusu önermiyorlar diye biliyorum🤷♀️
Dnz01 Cyber bilmiyorum ki normal mi degerler sizin nasildi ? Daha önce üç kere hamile kaldım doğal ama kaybettim ,beklemek istemiyorum o yüzden aşılama önerdi dokotrum
Cyber Şöyle bende pcos var eşim de sıkıntı yoktu 2 seneyi aşkındır denedik ama olmadı çatlatma vs.ağustos 28 de aşılama oldum.Yani kan değerleri değilde sizin yumurtlamanız ya da amh de sorun olmadıkça yapıyorlar diye biliyorum
Dnz01 Cyber ahm 3.30 canım ,esimde iyiymiş spermler,en son Nisan'da hamile.kalmisitim ,inşallah tutar ,peki siz yattiniz mi,dinlenndiniz mi ,kaç gün.nelere dikkat ediyorsunuz
Cyber Ya benim söyle 10 gün klomen kullandım regl 2. Günden itibaren sonra ilk kontrolümde 13 mm di yumurta estrofem diye bir ilaca başladım ardından 26 sı iğne 28 i de aşılama oldum aşılamadan sonra 20 dk kaldırmadılar hatta çatalda ayakları yüksekte tuttular.O gün dinlendim sadece.ardına progstana başlattı birde.Valla dikkat etmiyorum ya yani özel birşey söylemedi dr.Ama işte ilaçları düzenli kullanıyorum birde çok ağır iş vs yapmıyorum her ihtimale karşı.Nasipse 9 eylülde sonucu öğrenicez.Ama hiç korkma daha önce hamile kaldığın için bence şansın fazla☺️Umarım güzel olur🙏