Serpil02 Kızlar wc ye cıktım az once idrarımı yaparken 3_4 damla koyu kahverengı ama kanı anımsatan kan geldi peçeteyi vurunca acık kahverengılık geldi sonra bitti neden böyle olmuş olabılır atnı zamanda wc ye cıkmadan once karnımda hafıf kramplar vardı neden böyle olmuş olabılır varmı başına gelen
AlpYus Serpil02 ayy inşAllah eger gebelik istiyorsaniz yerlesme kanamasidr canim yani anlattigina gore ben oyle dusunuyorum 🤗
duygusm Serpil02 yani bir şey demek zor. Yerleşme kanaması da olabilir, adet oluyor da olabilirsin ya da tahriş gibi bir durum da olabilir. Bir test alıp bakmak daha sağlıklı olur.
Serpil02 AlpYus umarım ya ınsallah evet cok istiyorumm yerleşme kanaması akar yanı demı katı olması gıbı sartlılık yoktur umarım
Serpil02 duygusm adetım yenı bitti yanı adet olamam herhalde erken gelsede bu kadar degıl henuz 13 gun var bata umarım yerleşmedir ne dıyelım
AlpYus Serpil02 kırmızı degilse yerlesme olabilir ama tabi dua edelim pozitif olsun kendini hazir hissettiginde test yap canim
Serpil02 AlpYus yok kırmızı degıldı koyu kırlı bır kandı yanı kan bıle dıyemeyecegım renk test yapıcam inşallah varsa eger bu posta yazıcam tekrardan