LeylaCan 2 gundur hareketlerinde inanılmaz azalma var yerinde durmazdı simdi ayağını azıcık oynatsa seviniyorum. bu haftada normal mi acaba kızlar doktorum izinde başka doktorada görünmek istemiyorum açıkcası perşembe anca gidicem. stres yapmak istemiyorum ama elimde değil
Filizak LeylaCan bazen azalıyor panik yapma ben de 33+3 üm yediğin şeyle de alakalı istersen tatlı ye gör oynamayı 😂😂
Babymam LeylaCan 33 haftalığım bebeğim neredeyse hiç hareket etmiyor ama oldu olası öyleydi doktorumuz uslu bir bebek diyor seninkide artık büyüdü etmemesi normal baktın hiç hissetmiyorsun bir acile git baksınlar
Kerem_alyadua LeylaCan 34 haftalık olduk hiç durmadan hareket ediyor hiç yorulmuyor galiba özellikle ayaktayken daha cok hissediyorm
LeylaCan Filizak bu ara tatlı bisey yemek ne mümkün gebelik şekerim var 🤦🏽♀️ ya tekme atmıyor artık yeri yok diye mi sadece hareket ediyor balık gibi
Suleymanovs Bendede olmustu.iki gun falan azalma.cok telawlandim.hep elim karnimdaydi.sonra yine haraketleri basladi.oluyor arada oyle.hem hic haraket etmezse telaw lazim.ama azda olsa ediyorsa sikma canini
LeylaCan Suleymanovs inşallah dediğin gibidir güçlü hareket etmiyor artık 2 saat içinde 10 defa hareket etmesi lazım yazıyor ama etmiyor. normalde ben iki saat dinlensem canım az yandı derdim tekmelerinden 😕
Filizak LeylaCan tekmeyi her zaman atmıyorlar ztn hareket etmesi önemli sen onu takip et biz bile her zaman kıpır kıpır olamıyoruz 😊
LeylaCan Filizak ya gunde en az 2 defa hıçkırırdı onlarıda yapmadı falan en son eşime gelirken tatlı al dedim napim simdi kıpır kıpır 😂
Akfth Bende 33 um benimki bayaa hareketliydi simdi yerinde sikismis olmali ara ara hareketleri var devam tabiki uslu bir bebek oldugunu sanmiyorum ama eskisi gibi hoppa zippa halinde olamiyor kuvvetli atislari var elini kolunu hissediyorum gezinirken🙃
LeylaCan Akfth evet daha bilinçli hareket ediyor sanki benim baya dönüyordu bile. hani bazı anneler acaba dönmüş müdür diye soruyor ya ben herşeyini hissediyordum bide 2 saatte 10 hareket deyince tedirgin oldum.:)
Akfth LeylaCan yok yaa her bebek bir olmaz ki Her bebegin kilosu bir degil her annenin karni ayni degil Yani herkesin durumu farkli
LeylaCan Kerem_alyadua benimde öyleydi ya bu ara tembellik yapmak istiyor sanırım korkutuyor minnak beni