nalan28_ Merhaba hanımlar 15 haftalık gebeyim ya benim dizlerim çok ağrıyor hani adet olurken nasıl dizlerimiz bacaklarımız ağrırdı aynısını yaşıyorum. Neden böyle oluyor bir fikriniz var mı?
Bsyldrmdlk nalan28_ huzursuz bacak sendromu yaşayan çok hamilelikte belirtilerine bakın sizinkiyle aynıysa doktorunuza danışın yüksek ihtimal magnezyum verecektir.
Merveonay nalan28_ canım vücudun yeni bir düzene alışıyor bununla alakalıdır benimde ara ara ağrım oluyor ama dayanılmayacak kadar değil sen dayanamıyorsan gene bir doktoruna danış 😀
kertenkeleannesi nalan28_ evet ben 21 oldum hala ağrıyo özellikle merdiven çıkarken 😔 ama 12.haftadan beri Demir ilacı kullanıyorum kanım düşükmüş ondan olur dedi doktor hatta günde 1 alıyodum artık 2 alıyorum
Zade nalan28_ Hiç böyle bi ağrı çekmedim çok şükür şimdiye kadar ama kan değerlerinizde ki düşüklük sebep olabilir .. Magnezyum , kalsiyum belki düşmüş olabilir?
Nvnnnn nalan28_ magnezyum eksikliğinden olabilir canım ama huzursuz bacak sendromu da olabilir doktoruna sormanda fayda var
seymakumatarnsf nalan28_ Magnezyum ile alakalıdır büyük ihtimalle. Doktorunuza danışın. Size tahlil yapacaktır. Ben günde 2 şişe maden suyu içiyorum. İçeriğindeki magnezyum seviyesinden dolayı hiç eklem ağrısı yaşamadım. Tavsiye ederim😊
nalan28_ Rapunzel2019 aksine hep yatıyorum serklajlıyım canım dayanılmayacak bir ağrı değil ama hafif hafif diz kapaklarım sızlıyor
madl41 nalan28_ magnezyum eksikliğinden olabilir canım o haftalarda benimde çok ağrıyordu hatta ayağımın üzerine basamıyordum doktorum magnezyum verdi kullandıkça ağrım azaldı
nalan28_ madl41 benim o kadar yok hareket ettikçe açılıyor ben hep uzanıyorum o zaman sızlıyor bacaklarım
aysehatunklkgl nalan28_ Magnezyum eksikliğinden olabilir. 16+5teyiz bazen baygınlık geçirecek gibi oluyordum bacaklarım tutmuyordu doktor magosit verdi
Rapunzel2019 nalan28_ magnezyum eksikliğinden olabilir. Bunu doktorunuza bir sorun. Size magnezyum başlar. Benimde kramplarım ve kallça agrım başladı. İkiside dayanılmayacak kadar kötü. Magnezyum içmeye başkadım dün olmadı mesela.
CansuDurmaz Bu ağrıları ben hala yaşıyorum 21. Haftadayım. Özellikle akşamları çoğalıyor. Magnezyum içip ve gün içerisinde bir tane sade soda içmenizi öneririm