Hllswm Kızlar ara ara sancılarım oluyodu ama önemsemiyodum daha haftası küçük diye 35+1de arttı... Süreler yaklasmaya basladı kalktık gittik... Nst de sancılar 70 ve üzeri cıkmaya baslamıs... Enox kullanıyorum aynı zmnda.. (Arastırma hastanesine gittim malesef erken dogum olma ihtimaliyle.. Burda özel hastaneler 36haftadan önce dogum kabul etmiyor..) planlı sezeryan olmam gerek rahatsızlıklarım var.. Orda hayır illa normal doguracaksın diye tutturdular.. Dogumu durdurmak adına hiç bişi yapmadılar zorla bi gece yattım 4 doz celestone yapıldı ciğerleri gelişsin diye rahim agzı 29mm 1 cm acıklık.. Eve geldim 2 hafta hiç kalkmadan yatak istirahati verildi.. Dualarınızı bekliyorum kızım 2 hafta saha dayansın.. 🙏🙏🙏
Anne89 Hllswm dayanır canım insallAh burada aylarca yatanlar var çok az kalmis zaten inş sagliklica zamanında alırsın kucağına
Bebekveannesi Canım hiç korkma haftası güzel içini rahat tut bir hafta daha bile kalsa 36 oluyor zaten kuveze bile alınmaz inşallah rabbim yardımcın olsun
Hllswm Bebekveannesi ins cnm 36yı da doldursun da hiç değilse şu arastırma hastanesindeki iş bilmezlerin eline düşürmesin rabbim 🙏🙏😔
Minuscule Arkadaşım 34 te doğurdu hiç küvezde kalmadılar. Çok iyi baktı şuan doktorlar bu nasıl prematüre diyorlarmış doğsa bile o riskli zamanlar geçmiştir stres yapma daha çok etkilenir