Deletedmom0006 Arkadaşlar 5+4 günlük hamileyim gece kanamam olmuş sabah ıslaklık hissettim peceteye sildiğimde kan vardı şehir hastanesine gittik alttan muayene ettiler doktor kalp atışı var düşük tehliken yok kanaman çoğalırsa gel dedi şimdi eve geldim pedimde yine kan vardı çok miktarda değil ama vardı başına gelen varmı korkuyorum düşük yapıcam diye 😞 şimdi evde yatıyorum bana dua edin lütfen kötü bişey olmasın
Ecemsbaby Deletedmom0006 dua et canım, inşallah tutunur sana stres yapma en büyük düşman ❤ dinlen sen iş yapmamaya çalış doktorun düşük riski yok dediyse de içini ferah tut ama önlemini de al
derya_diyebiri Canım progestan hap falan verdi mı? Düşük tehliken yok dediyse üzme kendini belki yerleşme kanamasıdır.Yatarken ayaklarinin altına yastık falan yok yüksekte olsun .
Deletedmom0006 derya_diyebiri hiç bir şey yapmadı sadece muayene etti şimdi yatıyorum ayaklarım yüksekte çok teşekkür ederim 🙏🏻
ylzzz Benim kahverengi de oldu kırmızı da oldu progestan kullanırken de oldu her ay adet görmem gereken vakitte mutlaka kanamam oldu muayene olduğumda bi düşük tehlikesi göremediler. İlk kanamam bir hafta sürmüştü. Korkma yat yükseğe uzanma ağır kaldırma. Şimdi 27. Haftamdayım 💃🏻