Ultraslan40 Elda senin tırmanman gereken çok yokuş var canım gerçi bende pek yakın sayılmam şafağa ☺️☺️
Ultraslan40 Seherrrrr amin canım inşallah, darısı bize inşallah bizde o hanelere düşeriz 😍 bir an önce kucağına sağ Salim alırsın inşallah 💙
Ultraslan40 Tugceee123 tabii ki zamanın önemi yok ama sizin gibi rakamları görünce diyorum artık bende o günleri görmek istiyorum diye 😍 sağ Salim doğsunlar da inşallah 💙
Tugceee123 Ultraslan40 geçiyor geçiyor tadını çıkar iyi kötü günler illaki olucak Allah sağlıklı doğumlar versin hepimize insallah 😍💙
Ultraslan40 elifdemirdag15 o korku arada bana da geliyor ama benim korkum çocuğa alışamama, lohusalık vs vs 😢
elifdemirdag15 Ultraslan40 bende de lohusalik korkusu var ama tek olmama rağmen bebeğe alisamama korkum yok
Ultraslan40 Turna20 ah evet canım bizlerin günü çok. Baksana millet tek haneye düşüyor, darısı bize 💙
Ultraslan40 ponciklerin_annesi sende benim gibi üç hanelilerdensin. Bir an önce biz de Şafak doğan güneş deriz inşallah 😅😅😘
Ultraslan40 hamis_19 3 ay felan benim de. Bizlerin zamanı çok daha canım, bizde tadını çıkartalım bari 😅😘
hamis_19 Ultraslan40 evet yaa 😊 Gerci bizim de çoğu gitti azı kaldi insallah canim benim ya😁 saglikla kucagina alirsin insallah sende kuzum🤲🏻😊
Ultraslan40 Esoikra evet bir an önce bebeğimi kucağıma alacağım güne ışınlanmak istiyorum 🥰🥰 kıyafetlerini gördükçe içim kıpır kıpır oluyor doğsa da giydirsem diye 🥰
Ultraslan40 hamis_19 canım benim çok sağol. Sizlerin heyecanını az çok anlıyorum. Artık o günler bana uykular haram olur. Heyecandan uyuyamam 💙🥰