Blackkcat Merhaba kızlar,3.kez bebek istemem sonucu hamile kalamadığımı farkettim ve hormon testi yaptırdım,malesef fsh 12.3 çıktı,sıkıntılymış bu değer protime women verdi doktor,şu an en çok sağlığım için fsh değerimi nasıl düşürebilirim,yaşım 33 oldu🙈
Fazilet_veli Blackkcat mrb nasıl olur bi bilgim yok ama eşimin yengeside 3 bebeğini yeni dunyaya getirdi bildiğimiz çok iyi bi DR var yengemizde hormondan bebek sahibi olamadı ama bu dr baya iyi tedavi etti fitil fln verdi
Zelihaertek Hormon testini ne zaman yapılıyor bende 30 yaşındayım 3.bebeğimizi istiyoruz geçen sene Ekim de düşük yaptım bir daha da olmadı
Blackkcat Zelihaertek bende martta kürtaj oldum canım 3.olacaktı yaşasaydı şimdi 5aydır olmuyor,kendim gittim asm ye regli 2.günümde hormon testi istedim kadın doğumcu istiyor dedim🙈sonucu alıp kadın doğumcuma gittim ve şok oldum fsh hormonu nasıl yükselmiş öyle
Blackkcat Fazilet_veli mrhba canım,hormon değerleri önemli tabi benim sınırın çok az üstünde şimdilik protime diye toz verdi içinde çok şey yazıyor fiyatıda çok yüksek geldi bana ama kullanıcam tabi,inş düşer fsh erken menepozdan korkuyorum
Fazilet_veli Blackkcat cnm hani daha o kadar yaşını geçmiş değil bence fazla menopoza yormayın ama inş düşer rabbim isteğine kavuşturur
Fazilet_veli Blackkcat aynen daha çok gençsin menepoza çok erken daha benim annem 43 yaşında girmedi daha kaynanm 46 yaşında yeni girdi ama sen dikkatli ol inş rabbim verir gerekli hasat ele git ditme imkanın varsa
Blackkcat Fazilet_veli benim annem 50 yaşında girdi tam olarak,ablam 36 yaşında şu an ikizlere hamile😻ben niye böyle oldu bilemyorum bakalım takviyeyi kullanayım da
Fazilet_veli Blackkcat Hmm bak genetinde düzgün ben düzeliceğine inaniyorum. Tedavisi var sonucta canım gerçekten istiyorsanız olur ya inş