aasenamerve Seliinn mustela kullanıyorum ben henüz olmadı ama 18 günlüğüz tavsiye için çok erken sanırım
zlemAtAcar Seliinn ben Bulgaristan'dan getirttiğim kremi kullanmayı planlıyorum. ama buna ek yine çok önerilen bübchenin pişik kremini aldık
Laylaylom Ben henüz kullanmadım hamileyim ama çevremdeki herkes sudocream i tavsiye etti bi deneyin derim
Seliinn Laylaylom sudocream'i bende cok duydum canım hatta suan indirimde ama yinede pahalı kararsız kaldım 😑
Seliinn Blgoez Satılıyor canım suan indirimde e-bebekte o da bunuda kafamın bir köşesine yazayım teşekkürler 🤗🤗
Seliinn ozgesoy28 canım baktımda egzama ve ağır iltihapta kullanılıyormuş bi yan etkisi olmaz değil mi yenidoğanda ?☺
Seliinn Eacem Canım internet alısveris sitesinde buldum suan ama pişik kremi degilde bakım kremi yazıyor onlardan mı acaba ?
ozgesoy28 Seliinn Canım ne desem yanlış olur bende doktoruma sorucam sende sor istersen ben kendime kullanıyorum müthiş ama bebekler için bi sormak lazım en sağlıklısı
Obsesifk Ben ebeveğin kendi ürünlerinden alacağım herşeyini ilk denemek için şuanda da indirimde zaten yorumlarıda güzel
Seliinn Hepinize teşekkür ederim sudocream'ı almayı düşünüyordum iyice araştırdım gece tam almak için siteye girdiğimde tükenmişti 😁 Sebamed aldım inşallah okuduğum yorumlar beni yanıltmaz memnun kalırım 😊
YamacDemirinAnnesi bepanthol pişik kremini aldım kullandım ama pek hoşuma gitmedi sebamed alıp onu kullanıcam bu sefer canım