Deryanne Doğum öncesi iznim yaz tatiline den geldiği için yanıyor değil mi ? Doğum sonrasına ekleyemiyoruz değil mi?
Yenianne92 Deryanne sanirim ilceden ilceye degisiyor benim 37. Haftam seminerlere denk geldi hatta dun okula gittim. Mudr yrd iznin yaniyor demedi.
Superfreshlerim Yenianne92 canım arkadaşım eylülün sonuna doğru doğum yaptı o yüzden öncesini ekleyemedi ama prosedür nedir bilmiyorum, heryerde standart uygulama olur dava açan çok olur yoksa
Yenianne92 Superfreshlerim burda bir arkadasim aylulun 3. Haftasinda dogum yapti yaza gelen izinler de eklendi
Lothbrok Aynen biz de dün bu konuyu enine boyuna araştırdık. Yönetmelikteki maddeye göre doğum izninin yaz tatiline denk gelen kısmı zaten resmi tatilde olduğumuz için eklenemiyor. Okul başladığı andaki kısmı ise doğum sonrasına aktarılabiliyor
Yessimy Bizzat kanunu açıp okudum yaz tatiline gelen doğum öncesi izin doğum sonrasına aktarılamaz deniliyor. Zaten resmi olarak izindesin diyor gerekçe olarak. Ama bende aktaran arkadaşları duydum ilçe mem nasıl yapıyor bunu bilmiyorum. Dün tam 37 haftalık oldum ve iznimi aktaramadım.
SevdaDoga Bununla ilgili yazı çıkmış. Tatile gelen günleri aktaramıyorsun Doğum sonrasına. Bende 39. Haftadayım ve hiç bir günümü aktaramadım maalesef. Ücretsiz izne ayrılacağım Doğum sonrası izin bitince
Deryanne Peki heyet raporuyla tamamlamayı düşünen var mı ? 1. Dönemi bile kapatmıyorum çünkü nasıl olacak ne yapacağım belli değil 🤔😳
Yenianne92 Deryanne eger iznimi aktaramazsam heyet raporu arayina girecegim bulamazsam bebisim 5 aylik olana kadar izin alacagim