Sumeyye_g Beyzaercan canım direk dahiliyeye git başka testler isteyebilir ilaç kullanmak gerekli gebelikte en az 2 -2.5 olması gerek diyorlar öyle kontrol olcan değerin düşene kadar bebek için önemli bi değer bu
Rapunzel2019 Beyzaercan Dahiliye doktoruma gidiceksiniz. İlaç kullanmaya başlayacaksınız. 20 günde bir tahlil verip o düzeye göre ilaç dozu yükseltiliyor. 2.5n altında olması lazım. Bende de var. 5.5 aydır ilaç kullamıyorum.
hllaltas25 Beyzaercan benim de 6 lardaydı 40 gün düzenli kullandım ilacımı 0,88 e düştü kullanmaya devam ediyorum endokrine gidin ilaç başlar doktorunuz
Cocomarshmallov Dahiliyeye gittin mi? gitmediysen gitmen lazım ilaç yazıcak doğuma kadar kullanıcaksın genetikmi değilmi belki test ister doktor. Benden istemişti
Mavimmavim Benim de o civarlardaydı dahiliyeye yönlendiriliyosunuz ve ilaç veriyolar 1 ayda düzene girdi benimki sıkıntı yapmayın.
Anneyimki Hemnilaç kullanıcaksın. Benm 2.9du 13 14 haftadan beri kullamıorm suan 36 haftalıgım ve hala dwvam ediyorum. Geçwn gün doktor hamilelk bitince daha içmiorsun dedi. Hemen bi endokronolojiye git. Doktorun yönlendirmiştir kesin.
Zeyk Beyzaercan göndermesine gerek yok dahiliyeden randevu alın kendiniz kan tahlili sonucunuzu dahiliye doktoruna gösterin zaten dahiliye doktoru o değere göre ilaç verecek. İlk 3 ay içerisinde 2.5 olması bebeğin zeka gelişimi için önemli ilaçla kontrol altına alınıyor korkmayın
Sinemcvk Dahiliye doktoruna git canım kan testi yapıyo ona göre ilaç veriyor benimde yüksekti ilaçla şuan dengede hamilelik süresincede kullanıyosun ilaci zaten dozu arttırılmış bir şekilde korkmana gerek yok yani 🙏
SerifeYazar24 Beyzaercan normalde kilo yapmadığı gibi kilo vermenize de destek olur. TSH yüksekliğinde kilo veremiyorsunuz çünkü. Ama gebelikte de kilo yapacağını sanmıyorum. Önemli bir konu bu. 2.5 in altında olması isteniyor gebelikte. Mutlaka ilaç kullanmanız gerekiyor bebeğin özellikle zihinsel gelişimini etkileyebiliyor çünkü. Benim değerim çok Yüksel olduğu için hafta içi 100 mg hafta sonu 125 mg kullanıyorum
SerifeYazar24 Beyzaercan 2 sene önce 63 gibi afaki rakamla şoka girdim. Sonra 45 lere düştü sonra 14 e 8 e derken gebeliğimi öğrendiğimde 6 idi. En son 3.35 çıktı.
Zeyk Beyzaercan yok yok öyle düşünme ben 13haftalik hamileyim 2.kontrolume gittim bugün yarında sonuclarimi alicam ona göre belki ilaç mg yukseltecek bekliyorum. hamilelik boyunca ilaç kullanicaz. En kısa zamanda bir doktora git ilaç versin
Beyzaercan Zeyk teşekkür ederim canım yarın gidicem doktora bakalım ne dicek sance çok mu yüksek 5.757 ?
Zeyk Beyzaercan değil güzelim daha yüksek değerlerde olanlar var benim ablam da 3 senedir ilaç kullanıyor hasimato onunki çok yükseklere çıkiyor ve 3. çocuğuna hamile inan sağlıklı ikiside sadece kontrolleri ihmal etme ilacını aksatma 🙏
Flyk Benim 30 cikti tsh kizlar, ustelik 1 ay icinde. Hemen ilacla kontrol altina aldiginiz durumda hicbir zarari olmayacaktir. Bana doktorum soyle aciklamisti, beyin gelisimine etkisi olmasi mumkun ama cok da olasi degil.