NaileK Kızlar kasilmalariniz oluyor mu gece boyunca sanki kasldim sağa sola dönerken ağrıyordu.gazda olablr tabi sanki biraz kabız oldm 😪
Hacer_ikiz_gebe R_abia yaaa çok sevindimmm Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla mutluluklara darısı başıma
Sayalcan MMinee bu paylaşım bana çok iyi geldi. Benimde erken doğum riskim var rahim ağzı kısalığı nedeniyle. 1.1 mm le 31+6 haftalık bebeğimi içeride tutmaya çalışıyorum yatarak sürekli. Ve tabi Progesteron ve nidilat ilaçlarla. Dikiş atılmadı çünkü 25 haftalarda farkedildi. Belkide daha önceki haftalarda da yoktu bilemiyorum sonradan mı kısaldı.
MMinee Sayalcan O zaman sizin moralinizi dahada yerine getireyim. İlk hamileliğimde 21. Haftada 1cmdi rahim ağzı. Serklajsızdım. 37+4 Te dünyaya getirdim zamanında olur Allah’ın izniyle 🙏
Sayalcan MMinee gerçekten bu yaşadığınız olumlu süreç çok çok iyi geldi. 🙏😘❤️🌼🌼🌼Eşimin ve benimde içimde güzel olumlu hisler var. Hayırlısı ne ise öyle olsun. Teslimiyetteyim
R_abia MMinee yazacağım inşaallah hastaneden bi çıkalım da sütüm gelmşyor kızımın kan şekeri düşüyor mama takviyesi yapıyoruz kakasınıda yapmadı daha eve geçince geniş bi vakitte rahatça yazacağım inşallah
MMinee R_abia Bol su iç emzirirken eldivenini çıkar ona ellerine dokun. Sütüm gelmiyor diye şakın düşünme. Sadece bebeğini emzirirken aldığın o mutluluğu düşün bak olumlu sonuçlanacak
R_abia MMinee ister istemez stres yaptım işte annelik içgüdüsü aç kaldı yetemedim diye 🙄 Çok şükür normale döndü herşey çıkabilirmişiz bugün. Sütüm gelir inşallah emziririm sağolasın 🥰
ezo3534 R_abia Ne mutlu sana canım sağlıkla büyüt yavrunu 🙏🏻😍 Darısı bizim başımıza zamanında kucağımıza almak nasip olsun ❤️
Kbrgrc R_abia ayy maşallah 🥰🥰 Rabbim ömrünü uzun etsin inşAllah sağlıkla yaşayın bir ömür ❤️ Darısı başımıza benim de açılır inşallah hemencik, servikal yetmezliğin tek avantajı da bu sanırım ☺️
Elifinannesii R_abia çok iyi maşallah benimkini de 3 üzeri bekliyoruz yanılmazsa doktor. İlk hafta şişliği indiği için kilosu düşer hiç önemli değil canım sonradan artış olur Allah'ın izniyle ☺️
R_abia Elifinannesii 36+4 de kontrole gittiğimde 3150 demişti doktorum. 37+2 de doğum yaptım işte 3148 gramdı. Yani çok bi fark yoktu.🤗