Zehesila41 Merhaba bayanlar ben 22 haftalığım ve 2. Hamileliğim 1 haftadır sağ göğsümde süt kanalları tıkandı şişti ve kızarıklık var gözle bariz belli oluyor dokunulmuyor bile çok canım acıyor😭 ve birtürlü geçmiyor. Daha önce emzirirken 2 defa olmustu ve pompa yardı ile sağdığımda düzelmişti ama bu sefer hamilelikte dolayı sağamadığımdan düzelmek bilmedi . Kadın Doğumun Acil doktoruna gittim enfeksiyon kapmış dedi antibiyotık verdi ama hiç fayda etmedi dün genel cerrahiye gittim ultrasonda bakıldı çok fazla iltihap varmış şırınga ile doktor biraz cekti ama fazla ve dağınık şekilde olduğu icin hepsini cekemedi . Antibiyotiğimi değiştirdi daha yüksek doz verdi suan onu kullanmaya başladım Size sormak istediğim emzirirken by tür vakalar yaşanıyor ama hamilelikte basına böyle bişy gelen var mı yada birinde duyan varsa nasıl tedavi uygulandı da düzeldi ? Duramıyorum ağrıdan artık karnımdaki bebeğimi unuttum mememe odaklandım tamamen 1 haftadır yatakta sağa sola dönemiyorum içinde taş parçası var sanki
Fatiheren_61 Zehesila41 Allah yardımcın olsun evet Doğum sonrası benimde başıma geldi hamileyken hiç duymadım .antibiyotikle geçer inş .
Esenhafsaduru Merhabalar bende hamileyim ve postunuzu gördüm 19+6 yım. O sertliginiz gecti mi acaba nasıl gecti. Bende sagamıyorum hamile oldugum icin antbytk kullanıyorum cok korkuyorumda benide aydınlatrmısınz acaba