Gulchirai Merhaba 18 aralık 2018 itibarından bu güne kadar burada çok şey öğrendım ve dün gece doğumum gerçekleşti 39+6 haftamda 3,510 gr 52 cm ile. —- Medıpol çamlıca hastaneye muayene için gittim ve doktorum 3,5 açılman var bu gün doğurtalım senı dedi ve normal doğuma imza attım ve yatışım yapılıp suni sancı ile 9 saat o harikulade ağrıyı çektım 8 açılmam olmuştu amaa artık tansıyonum düşmüş baya kansızlığımda çıkmıştı 😔 zorunlu sezaryan ister misin dedı hadş ıkın ıkın yolu açılsın vs.vs. diye bunalttı beni pakolojık baskı resmen dayanamadım doktor ıle ebe canımı sıktı stres yaptırıyorsunuz dedim bi azarladım ağladın ağrıdan duramadım Amelyata aldı benı spınal sezeryan yaptı uyuyakalmışım Anestezı doktor çok ıyı ıdı elı hafıf ve espiriliydi benımle baya konuştu ilgilendı bır uyandım bebeğimi gosterıp bı an tekrar uyumuşum ☺️ O an uyandım bebegım yok benı onun yanına goturun dedm doktorr ve ebeler odama aldı ailem odada beklemişler. Oğlum Barlası getırdıler kucagıma koydular çok mutlu ve anlatılmaz duygu yaşadım sevdım kokladım ve gerşeyı unuttum şu an ağrılarım var ağrı kesıcı serumlar takılıyor ve şu an oğlum Barlas uyuyor Bu gun yada yarım inş taburcu olacağım .. 26 yaşında Anne oldum çok mutluyum Allaha bin kez şükür ,darısı burda her kadının başına inşallah 🌸☺️ Bu uygulamayı silme zamanı da geldi Hoşçakalın 🥰🥰
Haribo42 Gulchirai canim oncelikle hayirli olsun 😍😍 ama keske suni kabul etmeseydinndaha vaktinde varmis acilmanda olmus kendiliginden gelirdi o yavru neden acele ettinki doktorlar hep ayni kurtulmak istiyolzr hemen ama ben cok sinir oluyorum
Fatiheren_61 Gulchirai gözünüzaydın suni sancı sonrası sez.durumu kötü oluyor maalesef neyseki geçti gitti bi kaç güne toparlanırsınız .acil şifalar 😘
Gulchirai Haribo42 yapacak bşi yoktu suyumu bıle akıttılar çok ağrım vardı hayırlısı şu an çok şükür ıyıyız :)
Haribo42 Gulchirai hayirlisi olsunn olmus bitmis biraz zor olmus ama cok sukur yavrun yaninda bende doguraydim bi:(
Anneyimki Maşallah haftasına göre çok iyi dogmuşş. Hayırlı olsun bebeişiniz.. Güzellll günlerde büyütün saglıklaaa
Rhk0158 Sedef hanım benimde psikolojimi bozdu ve baskıyla beni sezeryene aldı çatım müsaitken onun yüzünden be acılar çektim aklı olan gitmesin aslı hanıma gitseydim keşke o kadar güzel ilgilenmiştiki bende acilde.